CAR4WAY ve spolupráci s RegioJetem přišel se zajímavou nabídkou

CAR4WAY ve spolupráci s RegioJetem přišel se zajímavou nabídkou
  • Díky cestování RegioJetem můžete mít registraci u CAR4WAY za jedinou korunu
  • Jako bonus dostanete hodinu jízdy zdarma
  • CAR4WAY je carsharingová služba, která funguje nejen v Praze, ale také v Brně

Doprava jako taková se posledních pár let mění a jen těžko lze odhadovat, jak bude vypadat za pár let. O své slovo se hlásí především carsharing, který dává smysl i v kombinaci například s cestováním vlakem. I to je jeden z důvodů, proč carsharing CAR4WAY spojuje síly s vlakovým dopravcem RegioJet.

Pokud právě RegioJetem občas jezdíte, vztahuje se na vás nyní akční nabídka. Pří registraci do systému CAR4WAY musíte standardně skládat tisíc korun. Pokud jste ale zákazníkem RegioJetu, tak registraci máte za jednu korunu a k tomu získáte 60 minut zdarma jízdy jako bonus. Jakmile obdržíte potvrzovací e-mail o tom, že jste si zakoupili jízdenku, tak v mailu najdete promo kód. Ten stačí uplatnit před jízdou carsharingovým autem, avšak pouze za předpokladu, že vaše cílová stanice při cestě vlakem je Praha nebo Brno.

Pro odemčení auta budete potřebovat čipovou kartu CAR4WAY, kterou si můžete vyzvednout na výdejním místě RegioJetu. CAR4WAY nabízí svá auta nejen v Praze, ale také v Brně, takže nyní už můžete přemýšlet nad tím, že se vyhnete dálnici D1, a přesto se ve vaší cílové stanici můžete přepravovat automobilem.

Carsharingu není potřeba se bát. Základem je chytrý telefon a nainstalovaná aplikace CAR4WAY. Na mapě si nejdříve najdete preferovaný model. V nabídce najdete jak spalovací auta, například Škodu Octavii, Fabii či Citigo, tak elektrický e-Golf. Pomocí aplikace si automobil zarezervujete. V aplikaci máte registrovanou kreditní kartu, takže jakékoli poplatky probíhají automaticky – o nic se nemusíte starat. Výhodou je možnost parkování na modrých zónách. Ostatně službu jsme si v Praze vyzkoušeli, takže jak to celé funguje se můžete dozvědět už teď, popřípadě se můžete podívat na oficiální stránky s dalšími podrobnostmi.

Po pilotním testování, kdy v Brně bylo 50 automobilů, má nyní CAR4WAY v tomto městě automobilů více. A do konce roku jich bude 200. Žádný vůz není starší jednoho roku. Mezi velké výhody patří to, že automobil nemusíte předávat na konkrétní místo ani konkrétní osobě. Prostě ho zaparkujte v širším centru města a odcházíte.

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze