BMW i4 opět nachytáno při testování. Jaký by mohlo nabídnout dojezd?

1
BMW i4 opět nachytáno při testování. Jaký by mohlo nabídnout dojezd?
  • Spekuluje se, že dojezd na jedno nabití by mohl být větší jak 520 kilometrů
  • BMW i4 bude jedním z největších konkurentů Tesly Model 3
  • Přesný termín uvedení auta na trh není znám, ale mohlo by se tak stát už příští rok

Už to tak trochu vypadá, že svět elektromobility v automobilovém průmyslu bude zhruba ve smyslu „všichni proti Tesle“. Právě Model 3 od americké automobilky je velmi oblíbený a brzy by mu měla přijít konkurence v podobě BMW i4, jak píše autoblog.com.

BMW i4 bylo spatřeno při testování v Evropě a ze špionážních fotografií je vidět, že půjde o čtyřdveřové kupé. BMW i4 má rychle se svažující střechu směrem k zádi, ale na fotografiích nevypadá tak malé, jak si někdo mohl původně myslet. BMW i4 bude skok opět k lepšímu, protože německá automobilka má momentálně ve své nabídce pouze dosluhující elektrické BMW i3.

Mnoho podrobností o elektrickém modelu s logem BMW na kapotě nemáme. Mluví se však o dojezdu minimálně 372 mil, tedy více jak 520 kilometrech na jedno nabití. V interiéru nečekáme žádné velké výstřelky a s velkou pravděpodobností se interiér ponese v podobném duchu jako nejnovější řada 3. Momentálně nevíme, kdy přesně BWM i4 zamíří na trh, ale mohlo by se tak stát už příští rok.

Diskuze ke článku
CarlosEV
dneska nějak recyklujete clanky, nejdřív to Penny z dubna a k tomu teď i4, kde pod článkem jsou odkazy na dva další skoro identické články

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze