Aktualizace Tesly v sobě ukrývá digitální krb, závody i prdící polštářek

Aktualizace Tesly v sobě ukrývá digitální krb, závody i prdící polštářek
Fotografie: Tesla
  • Závodní hru ovládáte volantem a brzdovým pedálem
  • Režim testování emisí je ve skutečnosti digitalizovaný prdící polštářek

Nejnovější aktualizace elektromobilů Tesla verze 9.0.2018.48.12 přidala několik funkcí, které slouží hlavně k pobavení řidiče a spolucestujících. Najdeme mezi nimi závodní hru Pole Position, takzvaný „režim testování emisí“ nebo „romantický režim“.

Poslední jmenovaný spustí na ovládacím panelu Tesly doopravdy velmi reálné video praskajícího krbu s polínky, který rozhodně rozehřeje i tu nejzmrzlejší posádku automobilu. „Zažijte teplo našeho virtuálního krbu s romantickým režimem. K zapnutí romantického režimu klikněte na T na vrchu ovládacího panelu a poté klikněte na ikonku ohniště v oddělení Easter Eggs,“ píše se v pokynech.

Závodní hra Pole Position je klasickou 8bitovou hrou, kterou ovládáte samotným volantem. Závodíte s ostatními auty a vyhýbáte se billboardům s nápisem Tesla. Vozidlo ve hře zrychluje sešlápnutím opravdového brzdového pedálu a zpomaluje sundáním nohy z něj.

Režim testování emisí je ve skutečnosti digitalizovaný prdící polštářek. Na výběr dostanete hned z několika zvukových efektů, které jsou vtipně pojmenovány jako například „Nudný prd“ nebo „Krátký trhač šortek“. Zvukový efekt navíc můžete přiřadit konkrétnímu sedadlu nebo jej vyvolat zmáčknutím tlačítka, takže si můžete během používání automobilu užít spousta vtipných momentů.

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze