Vyhrajte Teslu Model 3 na den zdarma od fDrive.cz a HoppyGo!

Vyhrajte Teslu Model 3 na den zdarma od fDrive.cz a HoppyGo!
Fotografie: Hoppy Go
  • Stačí sledovat naživo, nebo ze záznamu, náš pořad FutureCast
  • Zúčastnit se může každý, kdo správně zodpoví soutěžní otázku

Chcete si vyzkoušet elektromobil na vlastní kůži? A ještě k tomu Teslu Model 3, jeden z nejúspěšnějších a zároveň nejinovativnějších elektromobilů vůbec, navíc s úžasnými dynamickými parametry? Díky fDrive.cz a HoppyGo máte možnost.

Tesla Model 3

O co hrajeme?

Jak už víte, HoppyGo ve své platformě sdílení aut nabízí i elektromobily, mimo jiné zde majitelé nabízí Hyundai Kona, BMW i3 nebo právě Teslu Model 3, kterou máte možnost vyhrát na celý den (24 hodin) zdarma. Vyzkoušet si budete moci konkrétně tuto Teslu Model 3 ve verzi Long Range s reálným dojezdem hodně přes 400 kilometrů, zrychlením z 0 na 100 km/h za 4 vteřiny a v rámci výbavy nechybí ani pokročilý Autopilot s Full Self-driving package s funkcí Navigate on Autopilot.

Vyhrajte Teslu Model 3 na den zdarma od fDrive.cz a HoppyGo!

Jak hrát a vyhrát?

  1. Budeme rádi za odběr na našem YouTube kanále.
  2. V úterý 18. 8. 2020 od 16:00 hod. se dívejte živě na náš pořad FutureCast na našem YouTube kanále, nebo přímo v článku na fDrive.cz. V rámci pořadu vyhlásíme soutěžní otázku. Kdo nestihne živý přenos, na YouTube bude k dispozici, jako vždy, i záznam.
  3. Svou odpověď na soutěžní otázku vyplňte do formuláře níže. Pokud to stihnete v průběhu živého vysílání FutureCastu a hodinu po něm (tedy 18. 8. 2020 od 16:00 do 18:00), zapíšeme vás do slosování pětkrát, budete tak mít mnohem vyšší šanci Teslu vyhrát. Je to odměna za to, že nás sledujete živě.
  4. Počkejte si na slosování a vyhlášení vítěze, kterého vyhlásíme na webu a bude kontaktován také e-mailem.

Soutěž probíhá od 18. 8. 2020 16:00 hod. do 24. 8. 2020 23:59 hod. Výhrou je „Zapůjčení automobilu Tesla Model 3 přes platformu HoppyGo na 24 hodin“. Výhra nezahrnuje platbu za pojištění, které si musí výherce uhradit sám. Možný termín podléhá volnému termínu zápůjčky, který stanovuje majitel vozu a fDrive.cz ho nemůže nijak ovlivnit. Nezapomeňte si pročíst také kompletní kompletní pravidla soutěže, která naleznete zde.

Soutěžní formulář