V sobotu 13. června proběhne setkání elektromobilistů v Olomouci

V sobotu 13. června proběhne setkání elektromobilistů v Olomouci
Fotografie: Martin Pultzner, fDrive.cz
  • Setkání se bude konat na Horním náměstí v Olomouci
  • Zváni jsou lidé, kteří se chtějí o elektromobilitě dozvědět více
  • Vítáni jsou ale i elektromobilisté, kteří mohou předat zkušenosti, případně někoho i svézt

Setkání elektromobilistů v Olomouci původně mělo proběhnout v květnu, ale kvůli opatřením proti šíření koronaviru muselo být přesunuto na 13. června. Dobrou zprávou ale je, že se nakonec i letos bude konat. Pořádá jej člen ASEP, Lubomír Kaštovský.

Zájemci o elektromobilitu můžou načerpat informace

Ten je majitelem firmy LUKY system s. r. o., která se specializuje kromě fotovoltaiky i na elektromobilitu a nabíjecí stanice. Cílem akce je propagace elektromobility a možnost svezení veřejnosti v elektromobilech. Pokud se tedy zajímáte o elektrické vozy a rádi byste se s nimi seznámili blíže, bude toto setkání skvělou příležitostí.

Vítáni jsou samozřejmě i zájemci o účast z řad elektromobilistů, kteří se mohou registrovat na emailu LUKYsystem@seznam.cz u pořadatele Lubomíra Kaštovského, případně na telefonním čísle 605 530 288. Je třeba uvést jméno, kontakt, jakým elektromobilem přijedete a odkud přijedete. Pokud se přihlásíte dopředu, bude pořadatel rád, ale můžete klidně přijet i jen tak.

V Olomouci od prvního setkání vzniklo několik nových nabíjecích míst, a to včetně rychlonabíječek. Pokud bude potřeba některé z vozidel návštěvníků nabít, zařídí to pořadatel přes jeho přístupový čip nebo kartu, pro účastníky je nabíjení zdarma. Jinak bude možnost pomalého nabíjení i na náměstí v místě konání akce.

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze