Tesla podala zajímavý inzerát související s tahačem Semi

Tesla podala zajímavý inzerát související s tahačem Semi
Fotografie: Tesla
  • Tesla hledá nové techniky pro budoucí služby u modelu Semi
  • Inzerát podala hned v pěti amerických městech
  • Zájemci musí mít bohaté zkušenosti se světem nákladních vozidel

Podle electrek.co Tesla v USA podala velmi zajímavý inzerát. Ten souvisí se spuštěním produkce elektrického tahače Tesla Semi a podle něj teď americká automobilka hledá především zkušené techniky. Ti mají podpořit nadcházející program Semi Service. Zároveň se stanou prvními, kteří budou poskytovat široké služby zákazníkům, kteří si zakoupí model Semi. A jelikož by zájemci měli mít již bohatou praxi z oblasti vývoje nákladních vozidel, jejich úkolem bude také podpora včasného vývoje a vytváření dalších služeb.

Nebude chybět ani požadavek na podporu prvních zákazníků značky a případné zajištění oprav jejich vozového parku podle potřeby. Důležitou součástí je také převoz součástek, které jsou potřebné pro stavbu Semi. Tesla totiž bude muset převážet desítky tisíc kusů dílů mezi továrnou Gigafactory Nevada a továrnou ve Fremontu. To je trasa o délce 418 km i na tuto práci bude muset firma někoho najít.

Každopádně nabídku nové pracovní pozice Tesla zveřejnila hned ve čtyřech kalifornských městech, konkrétně ve Fremontu, Stoctonu, Roklinu a Fresnu. Pátým místem je pak nevadské Reno, kde ostatně probíhá produkce všech hlavních součástek vozidel Tesla.

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze