Supercharger v Brně u Olympie posílil. A brzy dále poroste

3
Supercharger v Brně u Olympie posílil. A brzy dále poroste
Fotografie: Jan Semotam
  • Síť Superchargerů v Česku už se rozrůstá nejen do kvantity, ale i do kvality
  • Stanice v Brně obslouží naráz osm Tesel vysokou rychlostí

Jak jsme vás nedávno informovali, Tesla se pustila do posílení Superchargeru u křižovatky dálnic D1 a D2, na parkovišti u obchodního centra Olympia. Akce byla rozdělena do dvou fází, přičemž první měla být hotová za necelé dva týdny. Povedlo se a teslisté mohou při svých dálkových cestách mezi Prahou a Bratislavou či východem Česka opět zavítat k Olympii. Ta sice neleží přímo u dálnice, ovšem je vybavena sjezdy a nájezdy do všech příslušných směrů, včetně mostu před D2. Využít ji tedy mohou i obyvatelé jižního Brna plus přilehlých příměstských obcí.

Stanice Brno – Modřice, OC Olympia Brno, nyní nabízí 8 stojanů Supercharger V3, každý z nich s výkonem až 250 kW. Ve druhé fázi rozšiřování by měl jejich počet dále vzrůst.

Diskuze ke článku
Alex Ander
Alex Ander
Naposledy upraveno: 13. 12. 2021 10:27
Achjo…
1) u krizovatky D1/D2 nelezi Olympie, nybrz Shopping Park, kde SC nejsou,
2) ad …opět zavítat k Olympii. Ta sice neleží přímo u dálnice… — zde opet omyl, Olympie samozrejme lezi primo u dalnice (D2, nikoliv u dalnicni krizovatky, viz bod 1).

Ackoliv to na prvni pohled vypada jako zbytecne lpeni na detajlech, pokud bych neznal Brno a ciste z popisu zavital k prilehlemu ke krizovatce nakupnimu centru, tak bych tam akorat nasel dve pomale nabijecky od PRE.
Vojtulee M.
Vojtulee M.
Neví se náhodou o podobném rozšíření v Humpolci, Olomouci a Praze? Tam mají pořád pouze 150kW. Díky

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze