Sdílení aut vám může vydělat až 4 tisíce měsíčně, říká CEO HoppyGo

2
Sdílení aut vám může vydělat až 4 tisíce měsíčně, říká CEO HoppyGo
  • Podle statistik Svazu dovozců automobilů je v České republice registrováno přes 5,5 milionu osobních aut, která v průměru 95 % času stojí na ulici
  • V ceně zápůjčky je u HoppyGo automaticky započítané havarijní pojištění, které vás chrání nejen v případě autonehody, ale také proti odcizení

Během Vánoc jste se pořádně rozšoupli, abyste svým nejmilejším vykouzlili úsměv na tváři. Proto přicházíme s tipem, jak si vedle snadného přivýdělku ještě vyměnit pár zážitků, stát se součástí komunity, a navíc přispět k šetrnějšímu chování vůči životnímu prostředí. Sdílejte své auto přes HoppyGo. Podle statistik Svazu dovozců automobilů je v České republice registrováno přes 5,5 milionu osobních aut, která v průměru stejně 95 % času stojí na ulici nebo v garáži. HoppyGo mu najde smysluplnější využití. Pomůžete lidem, kteří auto nemají a zrovna by se jim hodilo, a vám vydělá peníze.

Z průzkumů vyplývá, že auto v České republice průměrně využíváme jen z 5 %, po zbytek času je nečinně zaparkované. Ve chvíli, kdy ho nepotřebujete, vám může vydělávat peníze.

Majitelé aut si u nás v HoppyGo vydělají v průměru 3 až 4 tisíce za měsíc. Tato částka pokryje náklady na údržbu auta a ještě pomůže třeba se splácením leasingu. Je na každém, jak často a na jak dlouho umožní Hoppy výpůjčky řidičům. Cenu výpůjčky si určuje každý sám. Na nás je majiteli poradit takovou cenu, aby jeho auto mělo co největší šanci uspět,“ říká Edward Meegan, CEO HoppyGo.

Jak na to? Stáhněte si aplikaci HoppyGo do svého mobilního telefonu a zaregistrujte se. HoppyGo si vás následně prověří. „Od majitelů potřebujeme jen kopii technického průkazu a případně plnou moc, pokud nejste přímým vlastníkem auta,“ dodává Meegan. Jakmile HoppyGo auto schválí, označíte si v kalendáři dny, kdy ho chcete pronajímat, a už se můžete těšit na první výpůjčku. A protože je pro HoppyGo bezpečnost na prvním místě, tak jediné omezení u aut je jejich věk. Kromě zachovalých veteránů u nás nenajdete žádná auta starší dvaceti let. Abychom to rozvedli, tak v případě, že chcete vaše auto půjčovat, tak si rovnou připravte fotografie auta, velký technický průkaz a také zelenou kartu.

HoppyGo

HoppyGo kryje záda nejen řidičům, ale také vám – majitelům aut v aplikaci. V ceně zápůjčky je automaticky započítané havarijní pojištění, které vás chrání nejen v případě autonehody, ale také proti odcizení, živelní události nebo vandalismu a poškození. Nad rámec standardního havarijního pojištění je dále sjednáno pojištění i pro případ zpronevěry a podvodu. Pojištění se aktivuje při každém pronájmu auta jeho předáním řidiči a končí vrácením auta jeho majiteli. Celý proces Hoppy výpůjčky je jednoduchý a doprovází ho intuitivní kroky aplikace, takže to zvládne opravdu každý.

Každopádně službu HoppyGo můžete využívat také opačně, a to k účelům, kdy si nějaké to auto potřebujete půjčit. Celá aplikace je jednoduchá a v češtině, takže její používání by vám nemělo činit potíže. V seznamu aut najdete například i Nissan Leaf nebo i „historický“ Volkswagen Beetle. Průměrná cena zápůjčky se pohybuje od 400 korun výše dle modelu auta. Abyste si mohli auto vypůjčit, je potřeba mít platný řidičský průkaz, který si zadáte do vašeho účtu.

Na trhu si můžete vybrat hned několik společností, které vám půjčí auto. Využít můžete služeb třeba SmileCar, kde se podobně jako v případě HoppyGo půjčujete soukromé auto od jiných lidí. Naopak u CAR4WAY je vlastníkem aut přímo sama společnost.

Zdroj: newsroom.doblogoo.cz

Diskuze ke článku
micro
To bych asi nemohl, vidím jak trpí služební auta, které mění majitele( každou chvíli jezdí s ním někdo jiný), není majitel, nestará se o auto.
Miloš
Naprosto souhlasím, ty auta jsou brzo ve strašném stavu. Ono mi to možná měsíčně vydělá nějakou tu stovku, ale myslím, že to auto bude ztrácet na hodnotě daleko víc. No to je asi na každého uvážení. Já když jsem měl auto v servisu a potřeboval jsem nutně auto tak jsem si půjčil v http://www.autopujcovna-cb.cz/ jinak jsem jezdil klasicky městskou. Sice to není tak pohodlné, ale je to jen přeprava.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze