Qualcomm a Epic integrují Unreal Engine do aut. Nebude však souviset s hraním

Qualcomm a Epic integrují Unreal Engine do aut. Nebude však souviset s hraním
Fotografie: Qualcomm
  • Unreal Engine by měl vývojářům otevřít cestu k ještě působivějším 2D a 3D vizualizacím
  • Technologie už je aktuálně k dispozici pro vývojáře

Qualcomm oznámil ve spolupráci s Epic Games nasazení technologie Unreal Engine optimalizované pro platformu Snapdragon Cockpit. Cílem má být umožnit výrobcům automobilů vylepšení informačních a zábavních systémů, stejně jako komplexního uživatelského zážitku uvnitř vozu.


Unreal Engine integrovaný do automobilových platforem Snapdragon by měl vývojářům poskytnout nové možnosti, například včetně plně přizpůsobitelných 2D a 3D vizualizací.

Jsme nadšeni, že můžeme prohloubit naši spolupráci s Epic Games a nastavit nové standardy zážitků ve vozidle,“ řekl Laxmi Rayapudi, viceprezident pro produktový management ve společnosti Qualcomm Technologies, Inc. „Díky bezproblémové integraci Unreal Engine se Snapdragon Cockpit Platforms umožňujeme výrobcům automobilů a celému ekosystému inovovat a pozvednout zážitky v kabině na novou úroveň. Těšíme se, že budeme moci ukázat sílu společných inovací, které otevírají nové možnosti pro zážitky ve vozidle.

Unreal Engine je nejotevřenější a nejpokročilejší nástroj pro tvorbu 3D v reálném čase, který poskytuje bezkonkurenční věrnost a možnosti, ať už tvoříte pro hry nebo uživatelská rozhraní,“ dodal Bill Clifford, viceprezident a generální ředitel Unreal Engine ve společnosti Epic Games. „Ve spolupráci s průkopníkem v oblasti HMI, společností Qualcomm Technologies, a s využitím možností Unreal Engine a digitálního podvozku Snapdragon se těšíme, až uvidíme, jak výrobci automobilů zavedou novou hranici zážitků ve vozidle.

Řešení obsahující Unreal Engine společnosti Epic a Snapdragon Cockpit je v současné době k dispozici pro vývojáře, uvidíme tedy, kdy se dočkáme prvních reálných výsledků.

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze