Potřebujete auto v době koronaviru? S Drivetem to jde online i bezkontaktně

Potřebujete auto v době koronaviru? S Drivetem to jde online i bezkontaktně
Fotografie: Driveto.cz
  • Driveto je služba, kde si můžete auto zapůjčit na 4, 6 nebo 9 měsíců
  • Konkrétní nabídku najdete na webových stránkách

Ačkoliv je mezi námi spousta lidí, kteří až donedávna jako hlavní způsob dopravy volili jednoznačně MHD, nyní se hodiny pomalu překlápí. Většina z nás se chce chovat co nejvíce zodpovědně, a proto se prostředkům hromadné dopravy snaží vyhýbat. Občas ale není zbytí a třeba na nákup, k lékaři nebo do práce se jet prostě musí.

Proto by se hodil právě automobil, kterým se člověk bezpečně přepraví na požadované místo a přitom se vyhne zbytečnému kontaktu s lidmi. Je ale jasné, že v dnešní nejisté době s prognózami ekonomické krize za dveřmi, je investice do nového vozu to poslední, kam chce člověk vydávat své úspory. Jako lepší možnost by se jevil operativní leasing, který kapsu klienta tolik nezatíží. Pravdou ale je, že i úvazek na delší dobu může být dnes riskantní. Je tu ale i třetí možnost. Pokud si zákazník bude chtít vzít vůz pro denní užívání, ale zároveň nechce vynakládat velké množství peněz do jeho koupě a také se nechce ani dlouhodobě uvazovat v rámci operativního leasingu, může si ho objednat přes Driveto Klub.

Driveto Klub je služba nejvíce podobná klasickému operativnímu leasingu, ale „vehicle subscription“, jak se mu říká především v západních zemích, se liší tím, že je auto možné kdykoliv vrátit. Díky tomu, že je celý pronájem bez upisování, je vyřízení žádosti rychlé a stačí k němu jen občanka a řidičák. Vše je online, což při karanténě a nařízení co nejvíce se zdržovat v domovech jistě všichni ocení. Protože ale v Drivetu chtějí udělat maximum pro své zákazníky, rozhodli se v tuto dobu přidat ještě jeden krok navíc. Auto zákazníkovi přistaví co nejblíže jeho bydlišti, aby se pro něj nemusel zbytečně vydávat do centra města a byl tak co nejvíc v bezpečí. A to zcela bez závazků, takže je už jen na něm, kdy se automobil rozhodne vrátit.

Kromě toho Driveto připravilo také zcela novou službu, která pomůže lidem vyřešit aktuálně vzniklou krizovou situaci. Vybralo z nabídky vozy, které nabídne na středně dlouhou zápůjčku – 4, 6 a 9 měsíců. To ale za fixní cenu a zcela bez startovacího poplatku. „Věříme, že tato nová služba může pomoci spoustě našich klientů, kteří si ale vzhledem k situace nemůžou, nebo jen radši nechtějí pořídit vůz za klasických podmínek”, říká Adam Szabó, CEO společnosti Driveto. Konkrétní nabídku najdete na webových stránkách.

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze