HoppyGo nabízí všem pronajímatelům bezplatnou dezinfekci auta

HoppyGo nabízí všem pronajímatelům bezplatnou dezinfekci auta
Fotografie: HoppyGo
  • Platforma pro sdílení aut HoppyGo posiluje specializovaný tým preventivní hygienické stanice, kde nabízí všem pronajímatelům možnost bezplatného vyčištění vozidla
  • Služba zahrnuje kompletní dezinfekci interiéru včetně kritických ploch zvenčí a nezabere déle než 30 minut
  • Preventivní hygienická stanice sídlí v pražských Holešovicích, kde mohou uživatelé také předat či vrátit zapůjčený vůz

Zvýšená hygiena, a především prevence je v současné situaci zvlášť důležitá, a proto nabízíme kompletní ozonovou dezinfekci vozu všem pronajímatelům zcela zdarma. Cílem je zajistit bezpečí našich uživatelů a samozřejmě také co nejvíce pomoci k tomu, aby se aktuální situace v České republice zlepšila co nejdříve,“ uvedl Robin Švaříček, CEO HoppyGo. Preventivní stanice splňuje přísná kritéria pro maximální čistotu vozů a v provozu je již od letošního března. Čištění vozu je možné objednat na každý všední den od 9:00 do 16:00 na fleet@hoppygo.com.

HoppyGo  - dezinfekce vozu

Preventivní stanici obsluhuje specializovaný personál, který má k dispozici ozonové generátory, dezinfekční prostředky a ochranné pomůcky. V rámci čištění probíhá dezinfekce cirkulačního obvodu a kontaktní plochy interiéru, zejména exponovaných míst, jako je volant, řadicí páka, kliky dveří a ovládací prvky na přístrojové desce. Následně je do auta umístěn ozonový generátor, který odstraní z klimatizačního systému plísně, viry a bakterie. Preventivní dezinfekce neopomíjí ani kritické plochy exteriéru a celý proces nezabere déle než 30 minut. Stanice se nachází na adrese Dělnická 1565/56, Praha 7 – Holešovice na parkovišti centra HAVEX-auto a kapacita čištění vozů je 10 aut za hodinu.

HoppyGo  - dezinfekce vozu

Kromě preventivní hygienické stanice poskytuje HoppyGo v zájmu zajištění bezpečí uživatelů také možnost předat a vrátit vůz zcela bezkontaktně. V Praze i Brně mohou využít bezplatné Keyguru boxy, kam vloží klíčky od vozu a nemusí mezi sebou koordinovat osobní setkání. Případně mohou vybírat z 43 vozů, které se dají odemknout na dálku, a jejich vyzvednutí a vrácení tak lze uskutečnit rovněž bez nutnosti osobního kontaktu. K dispozici jsou například automobily jako Škoda Octavia, Škoda Fabia, VW Polo atp.

Aktuálně jsou k dispozici následující Keyguru boxy:

  • Žabka, Žateckých 1082/9, Praha 4
  • ČSOB, Nádražní 762/32, Praha 5
  • Žabka, Na Pomezí 1333/36, Praha 5
  • Potraviny Vávra, Francouzská 77, Praha 2
  • Žabka, M. Horákové 1957/13, Brno
Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze