Porsche Taycan „s batohem“ poprvé bez kamufláže. Podívejte se, jak mu to sluší

Porsche Taycan „s batohem“ poprvé bez kamufláže. Podívejte se, jak mu to sluší
Fotografie: drivetribe.com
  • Porsche už před dvěma lety avizovalo příchod Taycanu Sport Turismo
  • Dosud se objevovaly jen fotky s kamufláží a příchod se očekává po polovině roku 2021
  • Nové snímky ale ukazují, že jde v podstatě o hotové auto, je tedy za dveřmi

O elektromobilu Porsche Taycan ve verzi kombi se mluví již delší dobu a objevují se různé fotky maskovaných testovacích vozů. Zdá se ale, že automobilka si přestala lámat hlavu s kamufláží a drivetribe.com přináší fotky vozu bez maskování. A to znamená jediné, že příchod na trh se blíží.

Velmi očekávaný Taycan Sport Turismo byl spatřen během testů pneumatik nedaleko německého Weissachu, kde je továrna i vývojové centrum Porsche. A jelikož nemá už žádnou kamufláž, dávají nám fotky jasný pohled na jeho podobu. Je vidět, že stejně jako v případě Panamery nejde o čistokrevný kombík, ale na prvním místě zůstaly sportovní tvary. Větší prostor pro zavazadla se tomu musel podřídit.

První informace o této verzi Taycanu se objevila přibližně před dvěma lety a příchod na trh se očekává přibližně za 10 měsíců. Podle těchto fotek a faktu, že už jezdí bez kamufláže, to ale vypadá, že výroba už je za dveřmi. Na informace o tom, které verze Taycanu se objeví v této karoserii a zda to bude i Turbo S o výkonu 751 koní, si ale ještě budeme muset počkat.

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze