Porsche Taycan odhazuje svršky. Dočkáme se představení v září ve Frankfurtu?

Porsche Taycan odhazuje svršky. Dočkáme se představení v září ve Frankfurtu?
  • Na fotografiích je vidět finální podoba světlometů, ale také předního a zadního nárazníku
  • Porsche Taycan slibuje dojezd až 400 kilometrů a zrychlení z klidu na sto za 3,5 sekundy

První elektrické Porsche má být velmi dobrý elektromobil. Ne, neměl jsem tu čest se v něm vozit, ale i známý jezdec Walter Röhrl, který je znám svou averzí vůči elektromobilům, řekl, že se máme na co těšit. A ta doba brzy přijde. Však Porsche už svůj elektromobil prohání nejen po Německu a tentokrát ho trošku více odstrojilo, takže jsou k vidění nové prvky. Fotografie se objevily na webu carscoops.com.

Porsche Taycan

Podívat s můžeme například na přední světlomety. Ty jsou podle všeho už ve finální podobě, ačkoli Porsche kolem nich používá designový prvek, který má podobu světlometů utajit. Kromě světlometů můžeme vidět také finální podobu předního a zadního nárazníku. Zajímavé je i řekněme logo mezi zadními světlomety, které trochu připomíná znak Mercedesu.

Porsche Taycan

Porsche už má na svůj první elektromobil více jak 20 tisíc objednávek, a to i přesto, že hotový model ještě nikdo neviděl. Porsche si od elektromobilu hodně slibuje a dle předobjednávek by mohla slavit úspěch. Premiéry sériové podoby bychom se mohli dočkat už v září na frankfurtském autosalonu. Taycan má nabídnout dojezd přibližně 400 kilometrů a zrychlení z klidu na sto bude otázkou 3,5 sekundy.

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze