Podívejte se na první fotky elektrického BMW X2

1
Podívejte se na první fotky elektrického BMW X2
  • Elektrické BMW X2 bylo zachyceno při testování ve Švédsku
  • Kdy přesně BMW uvede tento model na trh není známo
  • Podrobnosti nevíme ani o pohonné jednotce

BMW X2 se světu představilo už v roce 2017 a rozšířilo řadu SUV modelů německé automobilky. BMW má širokou paletu plug-in hybridních modelů a později se máme dočkat i prvních elektromobilů. Přeci jen BMW i3 už není žádná horká novinka. Spekulovalo se o elektrickém BMW X3, ale s velkou pravděpodobností se dočkáme i elektrické BMW X2. Právě tento model byl spatřen při testování ve Švédsku.

Po vzhledové stránce nečekejte žádné velké výstřelky. Typické ledvinky jsou samozřejmě zachovány, ale podle fotografií jsou zaslepené. Na zadní straně vidíte i koncovku výfuku, ale také nápis Electric Test Vehicle. Detaily pohonu neznáme a můžeme jen spekulovat. V útrobách by měla být baterie o kapacitě 38/76 kWh s dosahem 185/300 kilometrů. Kdy přesně BMW elektrickou verzi X2 uvede na trh nevíme.

Diskuze ke článku
CarlosEV
jejda to jsou zprávy :( někdo si nalepil na auto cedulku a co se z toho udělá ... elektromobily mají v Německu poslední znak na značce E, tohle bude max. hybrid když už to auto bylo takto volně k focení, proč není fotka i ze spoda ... vyřešilo by to veškeré špekulace

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze