Plně samořídící Tesly neustále narážejí do obrubníků

Plně samořídící Tesly neustále narážejí do obrubníků
Fotografie: Hoppy Go
  • Auta na obrubník najížděla při odbočování opakovaně
  • Majitelé vozidel musí chování vozu více monitorovat

Tesla nedávno zpřístupnila svou nejnovější verzi softwaru plně autonomního řízení (FSD). Tento krok byl přijat s velkým nadšením, ale současně se objevily zprávy o vozidlech, která utrpěla poškození během používání této funkce. Zvláště problematické je odbočování, kdy některá vozidla podle insideevs.com narážela na obrubníky, což vedlo k poškození disků kol a pneumatik.

Námitky majitelů vozidel Tesla se objevily na sociálních médiích a diskuzních fórech, jako je Reddit a X. Obsahovaly fotografie a videa, která ukazovala, jak vozidla při používání funkce FSD odbočovala přímo přes obrubníky nebo dokonce narážela na ně. Mnozí majitelé vyjádřili své obavy ohledně bezpečnosti a nákladů na opravy poškozených disků kol a pneumatik.

I když mnozí majitelé uznávají pokrok, kterého Tesla dosáhla v oblasti autonomního řízení, stále jsou obavy ohledně bezpečnosti a spolehlivosti technologie. Někteří se cítí frustrovaní tím, že musí neustále monitorovat chování auta při používání funkce FSD a zasahovat, aby zabránili kolizím. Tesla musí tyto problémy pečlivě zkoumat a aktivně pracovat na jejich řešení.

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze