Plně elektrický Peugeot e-Expert vyhrál anketu Van of the Year 2021

Plně elektrický Peugeot e-Expert vyhrál anketu Van of the Year 2021
Fotografie: Peugeot
  • Vůz je dostupný ve třech karosářských verzích
  • Utáhnout může až 1 tunu těžký přívěs

Nový plně elektrický Peugeot e-Expert dnes vyhrál anketu Van od the Year 2021. Jde o ocenění úsilí týmů značky Peugeot, které se na projektu jakožto důležité součásti strategie značky, podílely. Nový e-Expert je v pořadí již šestým vozem Peugeot korunovaným prestižní trofejí International Van of the Year od jejího vzniku v roce 1992.

Peugeot e-Expert přináší řešení v mnoha různých situacích a dokáže se přizpůsobit jakékoli profesi zákazníka. Svým uživatelům poskytuje praktický pracovní prostor, nejmodernější palubní technologie a výrazný design. Se svým 100% elektrickým motorem umožňuje vjezd do městských center, kde platí ekologická omezení, a představuje tak novou nabídku v segmentu kompaktních furgonů.

Peugeot e-Expert vyhrál v anketě Van of the Year 2021

Aktuální generace plně elektrického Peugeotu e-Expert nabízí svým majitelům hned dvě úrovně dojezdu, přičemž ten lepší činí až 330 km na plně nabité baterie. Současně s tím lze volit ze tří dostupných délek karoserie (L1, L2 a L3), přičemž vůz dokáže utáhnout přívěs o hmotnosti až 1 000 kg. Užitečné zatížení může dosáhnout hodnoty 1 275 kg a tento model dokazuje, že i plně elektrická užitková vozidla mohou nabídnout totéž, co jejich klasické spalovací verze.

Technické parametry Peugeot e-Expert Furgon Active L1 100 kW, 50 kWh

Kompletní specifikace
Konstrukcedodávka, 4 606 × 2 204 × 1 905 mm, 1 901 kg
PohonElektřina, hnaná náprava: přední
Výkon100 kW, 136 koní
Baterie?
Nabíjení
Spotřeba?
Cena od899 000 Kč
Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze