Na stanicích ČEZu budou moci brzy nabíjet i ti, kteří nevlastní čip

5
Na stanicích ČEZu budou moci brzy nabíjet i ti, kteří nevlastní čip
  • Některé stanice budou z jednorázového nabíjení vyjmuty
  • Platba bude probíhat přes aplikaci Polyfazer Direct
  • Aplikace má dostat finální aktualizaci ještě dnes

O tom, že na nabíjecích stanicích skupiny ČEZ půjde platit jednorázově za odebrané množství elektřiny, jsme vás už informovali. Postupně stanice skupiny ČEZ přechází právě na systém, který umožní odběr energie nejen stálým zákazníkům.

Nabíjecí stanice ČEZ

Dobít elektromobil, zaplatit a jet – uživatelé a zájemci o služby sítě dobíjecích stanic ČEZ pro elektromobily mají možnost alternativní úhrady poplatku za odebranou energii. Síť tak vychází vstříc uživatelům, pro které z různých důvodů není výhodné stát se trvalým zákazníkem.

Pomocí mobilní aplikace řidič zaplatí úhradu ihned při každém dobíjení. Ve svém účtu bude mít vedenou kreditní kartu. Stručný a názorný manuál k přímým platbám najdou řidiči elektromobilů v iOS aplikaci Polyfazer Direct a v návodu umístěném na každé dobíjecí stanici. Stálí klienti, kteří platí za službu dobíjení časové paušály, se i nadále budou k odběru energie přihlašovat unikátní RFID čipovou klíčenkou. Momentálně se na aktualizaci aplikace pracuje a hotovo by mělo být ještě dnešní den.

Placení přímo za odebrané množství energie však nepůjde na všech stanicích. Budou mezi nimi určité výjimky, jako je například Nemocnice v Třindy, OC Frýda ve Frýdku-Místku, Safari Park Dvůr Králové nebo nabíjecí stanice v Klášterci nad Ohří.

Diskuze ke článku
Evolt
Evolt
No konečníkově!
Proto tady měli cizinci problémy s nabíjením u ČEZu - neměli čipy, ale teď je muset mít nebudou.
Carlos
proč iPhone za 25t Kč ???
xlfd
A tam kde nepůjde placení přímo to bude pro všechny zadarmo nebo jen s čipem?
Peppa
Platba za minutu nabíjení nerovná se "platba jednorázově za odebrané množství elektřiny"!

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze