Máte hlad a nechce se vám vystupovat z auta? Nově vás obslouží i na čerpačce MOL

Máte hlad a nechce se vám vystupovat z auta? Nově vás obslouží i na čerpačce MOL
  • Služba se jmenuje Fresh Corner Drive
  • Jedná se o podobný systém jako McDrive u McDonald's
  • Využít ji můžete v Hradci Králové v Koutníkově ulici

Že nejen v síti restaurací McDonald's si můžete zajet se svým autem k okénku, objednat si, zaplatit a odjet, na to jste už asi zvyklí. Donedávna však šlo o službu, kterou nabízelo jen pár řetězců s rychlým občerstvením. Automobilový průmysl se mění nejen co se týká samotných aut. Mění se i prostředí čerpacích stanic.

Fresh Corner Drive

Prakticky všechny čerpací stanice investují do svých služeb. Doba, kdy jste si na čerpací stanici koupili tak maximálně bagetu, se stává minulostí. MOL dnes do služeb kolem občerstvení investuje a nově spustil první Fresh Corner Drive v Česku, jakousi obdobu McDrive. V Hradci Králové v Koutníkově ulici na výjezdu z města mohou návštěvníci čerpací stanice kromě standardních služeb nově využívat také zrychlený prodej občerstvení do okénka.

MOL tento koncept poprvé představil v Maďarsku v loňském roce. V České republice se jedná vůbec o první občerstvovací Drive přímo provozovaný čerpací stanicí. „S konceptem Fresh Corner Drive dále rozvíjíme náš záměr maximální, komplexní a především flexibilní péče o naše zákazníky. Prostřednictvím okénka pro rychlé občerstvení si náš zákazník může vybrat z bohaté nabídky kvalitní kávy Fresh Corner a dalších teplých i studených nápojů, aniž by musel opustit pohodlí svého vozidla. V okénkové nabídce nechybí ani široký výběr sladkého a slaného občerstvení, které u nás zákazníci nejvíce preferují,“ upřesňuje Ivo Velíšek, retail shop sales manager MOL Česká republika.

Fresh Corner Drive navazuje na expanzi moderního občerstvovacího konceptu Fresh Corner, který MOL buduje na svých čerpacích stanicích od roku 2015. V současnosti mohou zákazníci navštívit již 140 Fresh Cornerů po celém Česku. Letos v srpnu představil MOL také svůj první kioskový Fresh Corner mimo čerpací stanici v pražském obchodním centru Arkády Pankrác.

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze