Majitel vozu Tesla si stěžoval na staré mapy. Musk slíbil, že nové dorazí už brzy

Majitel vozu Tesla si stěžoval na staré mapy. Musk slíbil, že nové dorazí už brzy
  • Jedinou aktualizaci za tři roky obdržel jistý majitel Tesly z Holandska
  • Apeloval na to, že silnice se v Holandsku mění rychleji, než Tesla vydává aktualizace
  • Elon Musk slíbil, že příští rok přijde velká aktualizace

Tesla často vylepšuje svá auta pomocí různých aktualizací. Může se tedy stát, že vám aktualizace zlepší zrychlení, i když opravdu nepatrně. Ačkoli Tesla aktualizace posílá velmi často, tak na mapové podklady tak trošku zapomíná. Na to si postěžoval i jeden majitel automobilu americké automobilky.

Konkrétně si majitel stěžoval, že za tři roky dostal pouze jednu jedinou aktualizaci a že i silnice v Holandsku se mění vyšší rychlostí, než Tesla aktualizuje své mapy. Na to zareagoval Elon Musk, tak jak je mu vlastní. Celá konverzace se odehrála kde jinde než na Twitteru.


Dle slov zakladatele Tesly se velké aktualizace mapových podkladů dočkáme v příštím roce. Momentálně má Tesla vše testovat. Mapové podklady Tesly se prakticky neliší od těch, které můžete mít ve vašem telefonu. A to je škoda, když Tesla dokáže svá auta modernizovat pomocí aktualizací. Jediné, co v Tesle máte navíc, jsou nabíjecí stanice, tedy Superchargery. Uvidíme, s čím se Tesla ukáže, ale prostor pro zlepšení a především využití veškerého potenciálu je tu veliký.

Zdroj: twitter.com

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze