Kia přináší dálkové aktualizace softwaru OTA pro všechny své modely

Kia přináší dálkové aktualizace softwaru OTA pro všechny své modely
Fotografie: Kia
  • OTA přináší větší pohodlí a úsporu času zákazníkům
  • Funkce dálkových aktualizací je dostupná pro všechny vozy Kia od modelového roku 2022

Majitelé nejnovějších modelů Kia se již nyní mohou těšit na snazší a rychlejší stahování nejnovějších funkcí infotainmentu pomocí nové funkce vzdáleného přístupu OTA (over-the-air). Podpora funkce OTA, která je dostupná pro všechny vozy Kia od modelového roku 2022, zajistí vzdálený přístup pro bezdrátové aktualizace systémů navigace a infotainmentu. To znamená, že kvůli aktualizaci softwaru vozidla, ta je nezbytná pro aktivaci OTA, si již zákazníci nemusí stahovat data z oficiálního aktualizačního portálu nebo navštěvovat autorizované prodejce Kia.

Nejnovější technologie OTA je k dispozici pro všechna vozidla Kia od modelového provedení MY22 ve všech evropských zemích včetně České republiky, kde je podporováno připojení Kia Connect. Technologie zajistí snadný přístup k aktualizacím vestavěné navigace a palubní jednotky včetně řešení případných softwarových chyb. První dálková aktualizace Kia nabízí řadu konkrétních vylepšení včetně nového designového motivu ECO pro elektrické modely, jenž se zatím objevil pouze v EV6. Dále budou k dispozici nové zvuky ze světa přírody (Sounds of Nature) a vylepšené ovládání klimatizace kabiny i sedadel.

Podpora technologie OTA znamená pro zákazníka větší pohodlí a úsporu času, neboť navigace i palubní infotainment se udržuje aktuální automaticky.

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze