Kdo letos získal titul Ekologické auto roku?

  • Výkon přes 200 koní a spotřeba 2,1 litrů, to slibuje Golf GTE
  • Jeho dojezd na elektrickou energií je až 50 kilometrů

Anketa Auto roku vyhlašuje každoročně hned několik vítězů. Jednou z kategorií je i Ekologické auto roku, jejímž letošním vítězem se stal Golf GTE. Jde o plug-in hybridní variantu populárního modelu Golf. GTE nabízí až 50kilometrový dojezd čistě na elektrickou energii. Celkový výkon benzinového čtyřválce v kombinaci s elektromotorem činí 204 koní.

„Máme velkou radost a je pro nás ctí, že se našemu pokrokovému modelu Golf GTE, který je dokonalým ztělesněním naší filozofie Think New., dostalo tak významného ocenění, jako je vítězství v kategorii Ekologické auto roku 2016 této nezávislé odborné ankety,“ říká Daniel Harant, ředitel divize Volkswagen osobní vozy společnosti Porsche Česká republika.

Cena Volkswagenu Golf GTE na našem trhu začíná na milionu a deseti tisících korun českých. Za své peníze dostanete například automatickou klimatizaci Climatronic, tempomat, palubní počítač, multifunkční volant, systém Car-Net e-Remote s možností dálkového přístupu k různým funkcím automobilu a mnoho dalšího.

Zdroj: Tisková zpráva

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze