Je to chopper, elektrokolo i elektromotorka, co jezdí a vypadá báječně

3
Je to chopper, elektrokolo i elektromotorka, co jezdí a vypadá báječně
  • Ono Bikes Archont Electro je k dostání ve třech variantách
  • Délka atakuje 3 metry
  • Předobjednat si ho lze za 9 999 eur

Díky elektrickému pohonu je dnes k dostání nepřeberné množství dopravních prostředků a všelijakých jezdítek nejrůznějších tvarů a velikostí. Některé z nich občas svým vzhledem a jedinečností vystupují z řady a přesně takový je Archont Electro z dílny Ono Bikes sídlící v Bělehradu. Tento unikát v sobě ukrývá jak elektrokolo, tak elektrickou motorku, a to vše v krásném a nevšedním provedení.

Tento stroj je k dostání ve třech verzích a velikostech, přičemž ve velikosti L je jeho délka nepřehlédnutelné 2 metry a 90 centimetrů. Rám s ladnými křivkami je ze železa a maketa nádrže, ve které se ukrývá baterie, je z uhlíkových vláken. I přes velká vyplétaná kola, vpředu 28" se 108 paprsky, vzadu 26" se 72 paprsky, se hmotnost nepřešplhá přes 30 kilogramů.

K dostání je ve třech variantách. Pokud s ním pojedete jako s elektrokolem, máte na výběr ze 7, 8, nebo 11 převodů, a pokud jako s elektrickou motorkou, pak jsou vaše možnosti 250W motor s maximální rychlostí 25 km/h, baterií s kapacitou 360Wh a dojezdem přes 35 kilometrů, dále s 500W motorem s nezměněnou maximální rychlostí, baterií s kapacitou 960 Wh s dojezdem přes 35 kilometrů a poslední verze nabízí 6kW motor, maximálku 80 km/h, baterii 1440 Wh a dojezd přes 100 kilometrů, což jsou hodnoty pro běžnou městskou elektromotorku nebo skútr. Každá z těchto verzí má nabíjecí čas 4,5 hodiny.

Ve výbavě má Archont Electro možnost ovládání motoru prostřednictvím chytrého telefonu, čtyřpístkové kotoučové brzdy s 200mm kotouči, kožené gripy, sedlo odpružené nerezovými pružinami a další drobnosti. To vše si lze předobjednat za 9 999 eur, tedy za něco málo přes 250 tisíc korun.

Diskuze ke článku
Tom
Tak nevím....asi jsem tatar,ale co je tohle informaci??????
"Délka takřka přesáhla 3 metry" ?????????????
....byl bych rád,kdyby mi to autor vysvětlil....
Pavel
Ještě o kousek tmavší foto (ještě více "umělečtější") a nic neuvidíme...HI

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze