Je libo superlehký e-dirt-bike? Sur-Ron Light Bee je řešení

4
Je libo superlehký e-dirt-bike? Sur-Ron Light Bee je řešení
  • Motorka váží necelých 50 kilogramů
  • Dojezd je přes 90 kilometrů
  • K dostání je za necelých 80 tisíc

Elektrických motorek se dělá tak pestrá škála, že v některých případech nabízejí ideální řešení mezi jízdním kolem a velkými motorkami či skútry. Jedním z nich je i Sur-Ron Light Bee. Nabízí obratnost a praktičnost obyčejného kola, ale v tomto případě doplněného o elektrický motor se slušným výkonem. A navíc vypadá stylově. Další výhodou je, že motorka spadá do kategorie AM, takže ji můžete řídit od patnácti.

Sur-Ron Light Bee

Motorka je pojata jako ultralehký dirt-bike. Díky lehkému hliníkovému rámu váží pouhých 49,5 kilogramů. Čtyřpísté hydraulické brzdy zajistí bezkonkurenční brzdnou dráhu, 24palcová kola jsou obuta do skutečných off-roadových plášťů a masivní přední vidlice se postará o perfektní zážitek z jízdy v terénu.

Baterii si můžete zvolit buď 48V nebo 60V. Motor má výkon 6 kW, které motorku rozjedou na 50 kilometrů za hodinu. Dojezd se pohybuje mezi 90 až 100 kilometry v závislosti na jezdci a jeho stylu jízdy. K dostání jsou 2 typy nabíječek: s tou výkonnější trvá nabíjení 3 hodiny, se slabší 6 hodin. Motorka má 2 jízdní režimy Eco a Sport. Při Eco módu se sníží výkon o polovinu a umožní vám klidnou jízdu.

Motorka je k dostání za 3 495 dolarů, tedy něco málo přes 79 tisíc.

Diskuze ke článku
Martin
Jo, zapomněli jste dopravu (10 tisíc) +CLO 6% a k tomu celýmu ještě +DPH 21%
Takže cca 120 tisíc
Martin
Za motorku, která nesmí na silnici
Jindra
Při kolika %kapacity se může poprvé nabíjet? Mám ji novou. 0

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze