Hyundai na autosalonu v Ženevě ukáže nový koncepční elektromobil

Hyundai na autosalonu v Ženevě ukáže nový koncepční elektromobil
  • Hyundai bude vystavovat na autosalonu v Ženevě, který se uskuteční od 5. do 15. března ve Švýcarsku
  • Ukáže na něm nový koncepční elektromobil Hyundai „Prophecy“, který podle automobilky posouvá designérskou filozofii „Smyslná sportovnost“ na novou úroveň
  • Tisková konference se uskuteční 3. března v 11:45 h v hale 45 v expozici značky Hyundai pod heslem „Opravdový pokrok už je za dveřmi“

Hyundai se na ženevském autosalonu 2020, který se uskuteční ve dnech od 5. do 15. března, zaměří na téma „Opravdový pokrok už je za dveřmi“, jak sám informuje v tiskové zprávě. Hyundai v Ženevě vystaví ve světové premiéře zcela nový model i20 a nový model i30. Pro nás je ale hlavně důležité, že také představí svůj nejnovější koncepční vůz, který má být ztělesněním aktuálního vývojového stupně designérské filozofie „Smyslná sportovnost“.


Motto „Opravdový pokrok už je za dveřmi“ podle vyjádření automobilky poukazuje na novou vizi značky Hyundai, „Pokrok pro lidstvo“, v níž Hyundai usiluje o zlepšování kvality života lidí inovativním přístupem k mobilitě, v níž hlavní roli hraje člověk spolu se svými požadavky. „Opravdový pokrok“ vyjadřuje nejen směr, jímž se Hyundai ubírá, ale také vzdálenost, kterou tato značka na své cestě již překonala.

Hyundai odhalí další aspekt své designérské filozofie, „Optimistický futurismus“, jehož cílem je udržovat v rovnováze přírodu a techniku, emoce a praktičnost. První hmatatelný výsledek tohoto přístupu bude odhalen v Ženevě v podobě nového koncepčního elektromobilu, zkonstruovaného na základě globální modulární platformy pro elektromobily Hyundai. Živý přenos tiskové konference, která se bude konat 3. března v 11:45 h, bude možné sledovat online.

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze