Dvě nové rychlonabíjecí stanice skupiny ČEZ najdete v Mostě

3
Dvě nové rychlonabíjecí stanice skupiny ČEZ najdete v Mostě
  • Nabíjet můžete pomocí standardu Mennekes, CCS Combo i CHAdeMO
  • Platba probíhá přes aplikaci Polyfazer Direct nebo nabíjecí čip skupiny ČEZ
  • Jedná se o desátou nabíjecí stanici skupiny ČEZ u řetězce McDonald's

Most hlásí novou rychlonabíjecí stanici od skupiny ČEZ. Ta stojí u řetězce rychlého občerstvení McDonald's. Jedná se o dva stojany. K dispozici je tedy hned dvojice nabíjecích standardů Mennekes, CCS Combo i CHAdeMO. Jedná se už o desátou rychlonabíjecí stanici, která stojí u řetězce McDonald's. Už nyní se na ní můžete podívat v naší mapě nabíjecích stanic. Platba probíhá buď přes aplikaci Polyfazer Direct, nebo přes nabíjecí čip skupiny ČEZ. Najít stanici můžete i v naší mapě nabíjecích stanic.

Společnost McDonald's na globální, evropské i tuzemské úrovni usiluje o zodpovědný přístup k životnímu prostředí. Podpora elektromobility je proto logickým krokem. Díky aktuální rychlodobíjecí technologii navíc propojení široké sítě restaurací McDonald's s ČEZ dává ještě větší smysl. Zákazníci si tak mohou během jedné návštěvy dobít nejen energii svoji, ale i tu ve svém elektrovozidle. Momentálně jsou dobíjecí stanice ČEZ k dispozici v šestici našich lokalit. Věříme že v následujících měsících tuto nabídku dále rozšíříme, zejména ve městech a u dálnic,“ řekla Ivana Prosecká, ředitelka financí a developmentu McDonald's ČR.

McDonald's je největší sítí restaurací na českém trhu, kde působí již více než 25 let. První byla otevřena 20. března 1992 v pražské Vodičkově ulici a od té doby počet provozoven vzrostl na současných téměř 100.

Diskuze ke článku
Láďa_MIEV
Dvě nabíječky a pouze dvě nabíjecí místa, kde u levého stání kabel nedosáhne do IONIQa ?.
Pavel
Proč se konečně nedohodnou na jednotném způsobu nabíjení ? Připománá mi to dobu, kdy každý mobil měl jinou nabíječku. Když nemám čip a telefon nemám u sebe, mám smůlu. Když náhodou mobil mám, ale neplatím si data, jsem v pr.deli podrihé...a můžu jet domů vlakem. U PRE je to podobné, jen trochu jinak . Jen u eonu jsem pochopil, že můžu zaplatit tak, jak jsem zvyklý z různých benzinek, tedy kartou. Nejjednodušší to má tesla, prostě strčím do auta drát a víc se nestarám. Pproč to tak jednodušše nejde i jinde???

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze