Chcete odvézt k volbám? Uber to udělá o 40 % levněji než obvykle

Chcete odvézt k volbám? Uber to udělá o 40 % levněji než obvykle
Fotografie: Uber
  • Sleva platí pro Prahu, Brno, Plzeň i Ostravu
  • V článku najdete promokód pro uplatnění slevy

Společnost Uber se rozhodla pomoci občanům České republiky dostat se pohodlně a bezpečně k volbám. Pro nadcházející volby do Poslanecké sněmovny České republiky 2021, které se konají v pátek 8. a sobotu 9. října 2021, proto přichází se speciální slevou na jízdné. V době konání voleb se budou moci uživatelé ve všech 4 městech, kde Uber působí, po zadání promokódu VOLBY2021 svézt k volbám o 40 % levněji.

Sleva na jízdné bude platit v Praze, Brně i dvou nově otevřených městech, Ostravě a Plzni. Sleva navíc platí na dvě jízdy, takže pokryje i cestu zpět z volební místnosti. „Volby do Poslanecké sněmovny jsou vždy důležitým momentem pro další směřování země a jsme rádi, že můžeme lidem pomoci dostat se do svých volebních místností o něco snáze. Skvělou zprávou navíc je, že letos poprvé se Uberem mohou svézt voliči hned ve čtyřech městech republiky,“ popisuje provozní manažer Uberu pro Českou republiku Štěpán Šindelář.

Pro uplatnění 40% slevy z jízdného si stačí zadat promokód VOLBY2021 do své aplikace Uber. Jízdné se pak automaticky sníží o příslušnou slevu. Promokód lze využít pro dvě svezení prostřednictvím služby UberX. Platnost promokódu začne vždy hodinu před otevřením volebních místností a končit bude hodinu po jejich uzavření. Maximální výše slevy je stanovena na 90 korun.

Jak promokód využít:

  • Otevřete nabídku klepnutím na ikonku svého profilu v pravém horním rohu aplikace
  • Vyberte volbu Wallet
  • V oddílu Promo akce vyberte volbu Přidat promo kód
  • Přijde kód VOLBY2021 a sleva bude automaticky uplatněna na vaše následující jízdy
tisková zpráva
Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze