Alza.cz opět rozšiřuje sortiment. Nově prodává i nejmodernější elektromotorky

Alza.cz opět rozšiřuje sortiment. Nově prodává i nejmodernější elektromotorky
  • Do nabídky Alza.cz přibyly modely od společnosti Zero Motorcycles
  • Největší dojezd na jedno nabití činí 259 kilometrů
  • Cena startuje na 334 900 Kč

Jestli jste si mysleli, že Alza.cz se startem prodejů elektromobilů končí s významnější obměnou sortimentu, pak jste se spletli. Nově totiž bude prodávat i elektromotocykly Zero Motorcycles. Celkové má nyní k dispozici 9 modelů těchto motocyklů. Cena startuje na 334 900 Kč.

„S motorkami byly vždy spojeny hlavně svoboda, volnost a rychlost. Chceme českým motorkářům ukázat, že se nemusí ničeho z toho vzdávat. Navíc stroje nabízejí rychlejší nástup výkonu nebo ovladatelnost. A v neposlední řadě jde o kus špičkové technologie,“ uvedl Jaromír Řánek, ředitel vývoje byznysu Alza.cz.

Zero Motorcycles jsou jedny z nejmodernějších elektrických motocyklů na trh. Dle modelu nabízejí dojezd až 259 kilometrů. K dispozici je také aplikace na iOS a Android, kde můžete sledovat data z vaší jízdy. Díky hliníkové konstrukci a absenci klasického motoru jsou stroje znatelně lehčí. Díky tomu se s nimi motorkářům lépe manipuluje, snadněji je ovládají a nabízí zcela bezhlučný provoz. Nechybí možnost nabíjet stroj ze standardní zásuvky stejně jako třeba mobilní telefon. Nezanedbatelnými položkami jsou rovněž velmi nízké provozní a servisní náklady.

elektrický motocykl

„Za dobu, co se Zero motorkami pracujeme, jsme neměli žádnou závažnou poruchu. Stroje navíc samy provádí diagnostiku, takže čas strávený samotným servisem i výsledné náklady jsou minimální,“ řekl Tomáš Honzík, jednatel Zero Motorcycles ČR.

Na Alza.cz budou k dostání všechny modely letošního roku, na výběr tak budou čistě silniční stroje i endura. Alza.cz dnes vystavila modely DS a FX ve svém holešovickém showroomu, dva motocykly budou navíc k dispozici k zapůjčení. Zájemci s platným řidičským průkazem skupiny A2 se tak budou moci na této novince sami zdarma projet.

Pro lepší představu: například model ZERO DSR ZF 13.0 váží 190 kilogramů, nabízí 52 kW a 149 Nm a na jedno nabití ujede až 237 kilometrů. Zaplatíte za něj 499 900 Kč. Tady najdete veškeré motocykly v nabídce.

Zdroj: alza.cz

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze