Unboxing elektrické motorky Sur-Ron Ultra Bee R

Unboxing elektrické motorky Sur-Ron Ultra Bee R
Fotografie: fdrive.cz
  • Sestavení motocyklu ván nezabere více než 2 hodiny
  • K sestavení je zapotřebí pouze malé množství nářadí
  • Proces pojištění, přihlášení a převzetí technického průkazu je velice jednoduchý

Unboxingu se běžně nevěnujeme, ale jelikož je Ultra Bee jedním z bestsellerů na českém trhu, řekli jsme si, že by toto video mohlo někomu přijít vhod. Prvotní odhady byly, že nám sestavení může zabrat maximálně 2 hodiny, ale jelikož jsem si sebevědomě myslel, že nepotřebuji žádný návod, museli jsme se v průběhu montáže párkrát vrátit o pár kroků zpět a upravit postup. Nicméně celkový čas opravdu nepřesáhl 2 hodiny, i s pobíháním kameramana okolo a přizpůsobováním scény pro natáčení.

Připravil jsem si po ruce základní kufřík s nářadím, ze kterého jsem využil jen nezbytné minimum. Potřeboval jsem nožík, štípačky, 4 velikosti imbusů, plochý a křížový šroubovák, malou ráčnu a 8mm oříšek. Tak jednoduché to je. Při sestavování jde o čistě mechanickou činnost, žádná odborná elektrikářina není potřeba. V prvním kroku vybalíte motorku z krabice a ochranných fólií, pak se pustíte do sestavení řídítek a ovládacích prvků, poté vás čeká připevnit přední kolo, zapojíte baterii připevníte krytky a zrcátka a máte v podstatě hotovo.

Pojištění a následné přihlášení je velice jednoduchý proces. V krabici vám společně s motorkou přijde i COC list se základními informacemi o stroji a výrobci. Do srovnávače si můžete dát různé typy pojištění, mě konkrétně vyjde na necelých 520 korun ročně. Obdržíte do emailu „zelenou kartu“ a v tu chvíli můžete podat žádost na registru vozidel a na počkání obdržíte technický průkaz. Jelikož se jedná o elektrickou motorku, vystavení technického průkazu je bez poplatku. Děkuji společnosti Unicooltech za rychlé doručení až na požadovanou adresu. U prodejce si nyní můžete Ultra Bee koupit s letní slevou 15 tisíc korun.

Technické parametry Sur-Ron Ultra Bee R CARBON BLACK

Maximální rychlost 95 km/h
Zrychlení 0–50 km/h 2,3 s
Maximální dojezd 140 km
Maximální výkon 12,5 kW
Hmotnost 93 kg
Doba nabíjení 4,5 h
Kapacita baterie 74V 55Ah 4070 Wh
Cena 169 990 Kč

Foto: Jiří Paroubek, fDrive.cz

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze