Trucování uraženého Muska odnesou zákazníci Tesly. Přijdou o oblíbenou funkci

2
Trucování uraženého Muska odnesou zákazníci Tesly. Přijdou o oblíbenou funkci
Fotografie: Tesla
  • Elon Musk svou nedávnou aférou s antisemitskými příspěvky na síti X spustil lavinu událostí
  • Následky ponesou i uživatelé Tesel, kterým ubyde jedna z možností palubní zábavy

Skandál, který vyvolal Elon Musk svými protižidovskými výroky na sociální síti X, má další a další následky, často dosti nečekané. Ten nejnovější způsobila hádka uraženého Muska s šéfem studia Disney Bobem Igerem, který po zmíněné aféře okamžitě stáhl inzerci ze sítě X. Musk jej zato veřejně poslal do pr..le a označil Disney za hnízdo woke levičáků. Další kroky na sebe nenechaly dlouho čekat.


Kolegové z electrek.co zjistili, že Tesla před několika dny oznámila společnosti Disney+, že ze zábavní platformy Tesla Theatre ve svých vozidlech odstraňuje jejich aplikaci, aniž by uvedla důvod. Aby této frašky nebylo dost, o několik dní přišlo poupravené oznámení, že tato aplikace zmizí pouze uživatelům, kteří ji dosud nepoužili. A tak se také stalo, američtí teslaři už hlásí na sociálních sítích zmizení aplikace Disney+, která do palubních systémů přibyla v létě 2021. Tesla sice oficiálně nepřiznala, že jde o odvetu společnosti Disney, avšak souslednost dějů dává celkem jednoznačné vysvětlení.

Diskuze ke článku
Marek M.
Marek M.
Jako malé děcko. Od tohoto člověka bych si auto nekupil už z principu. Jednak za jeho postoje a jednak proto, jak pak reaguje. Se může stát, že se takto dětinsky urazí nebo naštve třeba na celou Evropu a SW zásahem omezí funkce jeho aut.
ElektroMarek
ElektroMarek
Je deaktivovaná pouze aplikace, sledování přes web prohlížeč je nadále možné. Takže jen zmizela ikonka na displeji.
Když tato aplikace do Tesel přibyla, zde jsem se to nedočetl -) .

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze