Tesla rozdává nabíjení zdarma. Stačí k tomu znát tento kód

Tesla rozdává nabíjení zdarma. Stačí k tomu znát tento kód
Fotografie: Tesla
  • Někteří majitelé tesel obdrželi kód, jenž lze poskytnou až pěti lidem, kteří díky němu mohou nabíjet na Superchargerech zdarma
  • Pokud si někdo teslu pod vašim kódem koupí, dostanete dětskou maketu Modelu S, Powerwall a 21palcová kola
  • Tesla nabíjení na Superchargerech zdarma zrušila pro vozy objednané po 15. lednu, respektive 20. květnu 2017

Nabíjení zdarma na Superchargerech už je pro nové zákazníky americké automobilky pasé. I když ani to není tak úplně pravda. Původně Tesla zrušila bezplatné nabíjení u Modelu S a Modelu X, které byly objednány po 15. lednu letošního roku. Pokud jste si tedy objednali nový Model S a Model X po 15. lednu, neměli jste mít možnost využívat jednu z nejzajímavějších výhod Tesel a zdarma jste dostali pouze nabíjení 400 kWh ročně, což je ekvivalent zhruba čtyř nabití u vozů s největším akumulátorem. Nyní Tesla omezení zmírnila a poskytuje nabíjení zdarma i majitelům, kteří si novou Teslu objednali mezi 16. lednem a 20. květnem. Zde se však nebude jednat o neomezené nabíjení zdarma po celou dobu životnosti vozidla, ale pouze po dobu, po kterou bude vlastnit vozidlo první majitel.

Tesla rozdává nabíjení zdarma

Jak ale získat nabíjení zdarma, i pokud si nový Model S a X objednáte po 20. květnu? Jedna cesta tu je. Vybraným nynějším majitelům některého z Modelů S nebo X přichází do aplikace My Tesla „dárek“. V něm dostanou vygenerovaný kód, který když někomu poskytnou a on si od americké automobilky koupí Model X nebo S, tak dostane nabíjení na Superchargerech zdarma a ještě slevu tisíc dolarů (zhruba 23 tisíc Kč) na nákup auta. Po doručení nového auta novému zákazníkovi ale odmění Tesla i dárce. Kromě vymakané miniatury Tesla Model S pro děti dostane také veřejně nedostupná exkluzivní 21palcová kola Arachnid a jako velmi zajímavý dárek se jeví také domácí baterie Tesla Powerwall v limitované červené Founders edici. Majitel Tesly může kód poskytnout maximálně pěti jiným zákazníkům.

Tesla Model S

Podle jakého klíče Tesla tyto šťastlivce vybírá, to nevíme, ale ať už jde o jakýkoli princip, jistě to většinu majitelů vozů Tesla potěší. Pokud však ve vašem okolí nad novou teslou někdo přemýšlí a chce neomezeně nabíjet, nemusíte se spoléhat na štěstí. Jeden kód vám totiž můžeme poskytnout i my – najdete ho na této webové adrese.

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze