Tesla Roadster zavítala na showroom. Podívejte se na ni zblízka

1
Tesla Roadster zavítala na showroom. Podívejte se na ni zblízka
Fotografie: tesla.com
  • Tesla Roadster nabídne karosérii 2+2, podobně jako BMW i8
  • Cena překročí hranici čtyř milionů korun
  • Na trh Roadster zamíří v roce 2020, rok po Tesle Semi

Tesla Roadster druhé generace budí respekt, ale prozatím pouze na papíře. Takový Rimac ukázal svoji odpověď na ženevském autosalonu. Každopádně cenovka za Rimac C_Two bude trošku někde jinde než u Roadsteru. Ten ale prozatím existuje jen v testovacích prototypech.

Jeden kus se ukázal v jednom dealerství, takže se na Teslu můžeme podívat na fotografiích více zblízka. V minulosti už byl Roadster k vidění i v jiném dealerství. Vypadá to, že Tesla jednotlivé prodejny objíždí a ukazuje zaměstnancům chloubu, která má dorazit na trh v roce 2020, tedy rok poté, co chce Tesla na trh uvést elektrický kamion Semi.

Tesla Roadster nabídne karoserii 2+2. Maximální rychlost bude více jak 400 km/h a z klidu na 96 km/h to má Roadster zvládnout za 1,9 sekundy. A cena? Ta překročí hranici čtyř milionů korun.

Zdroj: electrek.co

Diskuze ke článku
Martin iOn
tak dealerství nebo showroom?
jsem z toho "dealerství" docela dost zmaten, já myslel, že Tesla nevyužívá žádné dealery k prodeji svých Tesel, resp. až doposud jsem o tom nevěděl, to je pro mě v podstatě žhavá novinka a zajímavější než Roadster...

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze