Tesla možná dostane další šílený mód, tentokráte pro psy

Tesla možná dostane další šílený mód, tentokráte pro psy
  • Nápad se objevil na Twitteru fanouška automobilky Tesla
  • Elon Musk nápad přivítal a zřejmě se dočkáme uvedení do praxe

Elon Musk a jeho účet na Twitteru je nekonečnou studnicí nápadů od fanoušků nebo majitelů vozidel Tesla. Jedním z nich je i tzv. „Dog mode“, tedy režim pro psy, který má automaticky upravovat teploty ve vozidle, aby domácí mazlíček nezahynul od přehřátí či podchlazení.


Tento nápad přišel od jistého Joshe Atchleye, který komentoval Muskův příspěvek o levnější verzi Modelu 3. „Dog mode“ by měl nejen automaticky upravovat teplotu v interiéru, ale také přehrávat hudbu a zobrazovat na obrovských displejích vozidel Tesla zprávu o brzkém příchodu majitele. K tomu se přidal další fanoušek, který doporučil i zobrazení aktuální teploty ve vozidle.

Elon Musk na oba nápady reagoval pozitivně, což již mnohokrát v minulosti znamenalo úpravu všech elektromobilů Tesla. Později se přidaly i další nápady, jak zobrazovat čas, jak dlouho je majitel vozidla pryč apod. Nevýhodou ale může být lidská hloupost. Rodiče si totiž budou možná myslet, že Tesla se postará i o jejich děti, a oni tak budou moci bezstarostně odejít na nákup.

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze