Elon Musk prozradil, jaká auta osobně využívá. Překvapení nečekejte

Elon Musk prozradil, jaká auta osobně využívá. Překvapení nečekejte
Fotografie: twitter Elona Muska
  • Nejvíce času tráví Elon Musk v Tesle Model S
  • K dispozici má i Teslu Model 3 Performance
  • Model X využívá primárně na cestování s rodinou

Slavné osobnosti, ať už jde o herce, sportovce, nebo lidi z vysokého byznysu, se čas od času pochlubí, co vše mají v garáží či čím aktuálně jezdí. Zatímco sportovci či herci mají na výběr ze spousty značek a často volí sportovní modely, tak člověk z vysokého byznysu, který dělá v jedné z automobilek, má poněkud svázanější ruce, i když bývalý CEO společnosti Daimler se netají tím, že v garáží má auta od BMW a BMW dokonce natočilo k jeho odchodu i reklamu.

Ale teď k věci. Asi se dalo předpokládat, že Elon Musk nebude jezdit nějakým spalovákem s osmiválcem pod kapotou. Jednoduše řečeno by se dalo říci, že Elon Musk má všechny modely od Tesly. Nejvíce dle svých slov využívá Teslu Model S. K dispozici má i Teslu Model 3 Performance a v garáží mu stojí také Tesla Model X, kterou prý využívá primárně na cestování s rodinou.


Už v minulosti Elon Musk prozradil, že na nákup nových vozidel nemá žádné výhody. S velkou pravděpodobností si tedy vše kupuje za své peníze, což ho jistě nemusí trápit. V květnu letošního roku zařadil Forbes Elona Muska na čtyřicátou příčku nejbohatších lidí světa.

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze