Tesla spustí předplatné Autopilota. Stane se tak již brzy

1
Tesla spustí předplatné Autopilota. Stane se tak již brzy
Fotografie: Tesla Motors
  • Oznámil to sám Elon Musk
  • První zákazníci ho testují v USA

Elon Musk se nechal nedávno slyšet, že od roku 2021 si půjde pořídit předplatné systému Autopilot. Informuje o tom electrek.co a půjde o klasické měsíční předplatné, které se dle Muska stane dokonalou investicí, která se vyplatí. Tato nová služba by se mohla vyplatit hlavně těm, kteří nechtějí mít v nově zakoupené Tesle tento výbavový prvek, avšak po čase se rozhodnou, že by o něj přeci jen stáli.


Majitelé Tesly získají možnost objednat si balíček Autopilota za zatím nezveřejněný poplatek. Pokud by se vám nezamlouval, stačí prakticky jen předplatné zrušit. Aktuálně je takové předplatné již testováno u vybraných zákazníků v USA. Pokud se setká nabídka v USA s úspěchem, lze službu zcela jistě očekávat také v Evropě.

Diskuze ke článku
Ivan Hoe
Ivan Hoe
"dle Muska stane dokonalou investicí, která se vyplatí" :-D :-D :-D víme komu se setsakra vyplatí ;-). Není to náhodou ta funkce, kterou když koupíte s autem a pak jí s autem zas prodáte, tak jí tomu nadšenému "investorovi" na dálku smažou aby měl možnost si dokonale "zainvestovat" znovu? :-D

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze