PRE spustilo další nové nabíjecí stanice v regionech, včetně jedné u hranic

3
PRE spustilo další nové nabíjecí stanice v regionech, včetně jedné u hranic
Fotografie: Marek Tomíšek, fDrive.cz
  • PRE spustilo hned několik rychlonabíjecích stanic
  • Důležitou novinkou je 75kW nabíječka Alpitronic u hraničního přechodu Hatě

PRE ve velkém rozšiřuje svou síť nabíjecích stanic a po překročení milníku dvousté spuštěné nabíjecí stanice pokračuje ve výstavbě, zejména pak v regionech. Nově byly spuštěny následující nabíjecí stanice, které samozřejmě už nyní najdete v naší mapě nabíjecích stanic a po rozkliknutí každé jednotlivé stanice níže si můžete zobrazit přesnou lokalitu. Díky ohlášenému partnerství roste celkem 44 nabíjecích stanic u čerpacích stanic OMV, dalším klíčovým partnerem je pak Čepro se sítí čerpacích stanic EuroOil. Některé nabíjecí stanice budou také u čerpacích stanic Benzina.

Nově přibyla nabíjecí stanice u hraničního přechodu Hatě, další rychlonabíječky pak byly spuštěny například v Benešově, Chomutově, Ústí nad Labem – Všebořicích nebo Mladé Boleslavi. Řada dalších je ve výstavbě a jejich seznam (včetně těch, které zatím nejsou ani uvedeny v mobilní aplikaci PRE) najdete v našem dřívějším podrobném přehledu.

Díky filtru v naší mapě nabíjecích stanic si můžete přehledně zobrazit přímo na mapě stojany Aplitronic Hyprercharger s výkonem 75 kW. Hyperchargery od Alpitronicu jsou navíc modulární, lze je tak zrychlit až na výkon 150 kW ze stávajících 75 kW, na nichž budou startovat. Některé stanice jsou pak typu ABB s výkonem 50 kW.

Diskuze ke článku
Two Gamers cz
Two Gamers cz
Kdejaká řiť a PLZEN stále mrtvá už více než 2 měsíce, Čip mam jako přívěsek, co ty na to PRE???
Jiří Šťastný
Jiří Šťastný
Hyprchager 75 kW🤦‍♂️?
Co je na tom hyper? Kdy už začnete nazývat věci pravými jmény?

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze