PRE spustila tři nové nabíjecí stanice na severovýchodě Prahy

10
PRE spustila tři nové nabíjecí stanice na severovýchodě Prahy
Fotografie: PRE
  • Společnost PRE spustila nabíjecí stojany s pořadovými čísly 694 až 696
  • Jde o pomalé nabíječky, zlepšující pokrytí rezidenčních čtvrtí Prahy mimo centrum

PRE pokračuje v pokrývání hustě obydlených rezidenčních čtvrtí pomalými nabíječkami, které realizuje jak samostatně s využitím vlastních rozvoden, na něž montuje veřejné nabíjecí wallboxy, případně nabíjecích sloupků, tak ve spolupráci s Technologiemi hlavního města Prahy ve formě tzv. chytrých lamp. Aktuálně zprovoznila tři nové nabíjecí lokality, shodně vybavené dvoukonektorovou nabíječkou Voltdrive Silentium P bez displejů.

První dvě se nacházejí na Zahradním městě, přičemž první z nich ve Sněženkové ulici je příkladem prvního přístupu, kdy nabíječka vyroste přímo na objektu rozvodny. Druhá stanice v Jasmínové ulici bude naopak samostatně stojícím sloupkem. Třetí nabíječka obohatí nabídku pro elektromobilisty v dlouhé Bryksově ulici na Černém Mostě, v níž už tři nabíječky na objektech rozvoden už jsou, nyní přibyla čtvrtá naproti číslu 15. Ta může být zajímavá i proto, že se nachází v dochozí vzdálenosti z Centra Černý Most.

Diskuze ke článku
Martin Manan
Martin Manan
Osobne logiku techto AC nabijecek moc nechapu (v kombinaci se strukturou ceniku), pres noc to tam clovek nechat nemuze a v noci preparkovavat nabite auto opravdu nepujdu. Mozna pro navstevy? Docela niche segment.
Martin Š.
Martin Š.
Nejsou jediné. Další sloupek v severní části města je v Lovosické ulici (mezi autobusovými zsatávkami Střížkov a Poliklinika Prosek). Vaše mapa stanic o ní vůbec neví.
Carlos
Carlos
Zahradní město = severovýchod Prahy ?? Láďo vy jste propadl ze zeměpisu že ?

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze