Penny Market nabídne u svých prodejen nabíjecí stanice. Chystá se jich 25

3
Penny Market nabídne u svých prodejen nabíjecí stanice. Chystá se jich 25
  • U prodejen Penny Market vyroste 25 nabíjecích stanic od PRE
  • Pětice těch prvních by měla vyrůst ještě letos

Síť nabíjecích stanic pro elektromobily a hybridy se v Česku zahušťuje. Ideálním pro umístění nabíjecí stanice jsou obchody a obchodní centra, kam řada lidí dojíždí autem a tráví v nich tolik času, kolik je potřeba pro znatelné nabití auta. Není tak divu, že jednotlivé obchodní řetězce postupně parkoviště svých prodejen osazují nabíjecími stanicemi. V případě Lidlu jsou rychlonabíječky zcela zdarma. Kaufland pak navázal spolupráci s ČEZem, který u těchto prodejen provozuje nabíječky za běžné ceny. Dalším řetězcem, který již brzy nabídne u svých prodejen nabíjecí stanice, je Penny Market.

PREpoint Penny market Uhřiněves
Rychlonabíječka u Penny Marketu v Uhříněvsi

Partnerství navázal Penny Market s Pražskou energetikou, která už u jednoho Penny Marketu nabíječku má. Že jde o zajímavé umístění dokazuje i fakt, že tato nabíječka v Uhříněvsi je rekordmankou a dodává vůbec nejvíce energie ze všech stanic v síti PRE. Ve fázi přípravy je momentálně 25 stanic u Penny Marketů, z toho 5 by mělo být postaveno ještě v tomto roce.

Více zajímavých informací o plánech PRE se dozvíte v našem rozhovoru, který na fDrive.cz již brzy vyjde!

Diskuze ke článku
Láďa_MIEV
Co napsat napsat i místa těch 5 a 25. Tajné to snad není? Děkuji.
CarlosEV
rekordmanka ? v tom případě na těch ostatních asi nikdo nenabiji...v tom Penny UH je to skoro furt prázdné...což se dost divím když je to navíc zadarmo

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze