NEVS otevře továrnu Saabu v Trollhatanu. Bude vyrábět elektrické modely 9-3

NEVS otevře továrnu Saabu v Trollhatanu. Bude vyrábět elektrické modely 9-3
  • NEVS tvrdí, že má již 300 tisíc objednávek pro své elektromobily
  • Společnost již zahájila výrobu modelu 9-3 EV v továrně Tianjin v severovýchodní Číně
  • Model 9-3 nabízí dojezd až 300 km

Společnost NEVS oznámila, že plánuje opětovně otevřít továrnu Saab v Trollhatanu ve Švédsku, aby vyráběla elektrický model 9-3.

Čínská společnost National Electric Vehicle Sweden, která koupila společnost Saab poté, co švédská automobilka ukončila své podnikání, plánuje využít výhod rostoucí poptávky po čistě elektrických vozidlech.

NEVS 9-3 a kombi NEVS 9-3 X

V automobilovém průmyslu shledáváme příležitost implementovat nové technologie, které postupují rychleji, než jsme očekávali,“ řekl předseda Kai Johan Jiang společnosti Bloomberg. „Sdílení aut, elektrifikace automobilů a autonomní řízení jsou nevyhnutelným trendem budoucí dopravy.“

Společnost již zahájila výrobu motoru 9-3 EV v továrně Tianjin v severovýchodní Číně, která má počáteční kapacitu nastavenou na 50 tisíc vozů ročně a do roku 2019 se rozšíří na 220 tisíc vozů. My jsme se na jeden model 9-3 osobně podívali.

Společnost NEVS tvrdí, že již má 300 tisíc objednávek od společností, které sdílí jízdu, jako je například Panda New Energy. Model 9-3 nabízí dojezd až 300 km, Wi-Fi hotspot, bezdrátové aktualizace a speciální systém filtrace vzduchu.

Zdroj: carscoops.com

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze