Konference X-Tech startuje už brzy. Hlavní téma je elektromobilita a technologie

Konference X-Tech startuje už brzy. Hlavní téma je elektromobilita a technologie
  • Na akci bude hned několik přednášek, a to nejen o technologiích, ale také o elektromobilitě či Applu
  • K vidění bude například Tesla Model X, Audi e-tron či elektrická Čezeta

V polovině září, konkrétně 14. 10., se v Olomouci koná konference X-Tech, kam jste srdečně zváni. Hlavními tématy bude Apple, elektromobilita, byznys a technologie. Potkat se tak můžete například s Petrem Márou, Filipem Brožem, ale těšit se můžete také na naši přednášku, kterou zastřeší Martin Pultzner. K vidění bude i Tesla Model X, Audi e-tron, elektrická Čezeta a mnoho dalšího. Samozřejmě, že pro vás budou připravené i jízdy.

Audi e-tron

Konference se koná na VOŠ a SPŠE v Olomouci a k dispozici je 150 míst. Akce startuje ve 13:30 a předpokládané ukončení je ve 20 hodin. Cena pro dospělé startuje na 250 Kč. Pokud máte ISIC, tak máte slevu 50 Kč. Cena vstupenky zahrnuje všechny přednášky, doprovodný program a také 20% slevu na magazín iPure. Zakoupit si vstupenku můžete zde. Kompletní témata najdete níže. Více informací najdete na oficiálních stránkách.

Na jaká témata se můžete těšit?

  • Apple – Zajímáte se o firmu Apple a žijete jablečný život s pravou jablečnou šťávou? Chcete se potkat s Petrem Márou a slyšet jeho přednášku? Chcete své jablečné produkty využívat na 100%? Nebo nevíte jaký produkt je právě pro vás? Na vše vám odpoví experti na Apple.
  • Elektromobilita – Pohon na baterie je budoucnost, tak proč se jí bránit? Zajímáte se o automobilku Tesla? Líbí se vám nové SUV Audi e-tron? Plánujete pořízení elektromobilu? Nebo jste příznivcem jedné stopy? A proč není v ČR ještě elektromobilita tak oblíbená a rozšířená? Světem elektromobility a její budoucností vás provedou speakeři z tohoto oboru. Dokonce se na našich akcích můžete svézt v novinkách ze světa aut a motorek na baterky.
  • Business – Rádi podnikáte a vymýšlíte nové projekty? Chcete být úspěšní? Chcete si popovídat a vyslechnout přednášky úspěšných podnikatelů, jako je například Ondřej Coufalík?
  • Technologie – Zajímáte se o moderní technologie, vychytávky, robotiku, chytrou domácnost a startupy? Potom jsou právě pro vás naše přednášky zaměřené na moderní technologie.
Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze