Jak nejpohodlněji přejít na nové tarify od společnosti ČEZ?

4
Jak nejpohodlněji přejít na nové tarify od společnosti ČEZ?
Fotografie: cez.cz
  • Na nový tarif můžete přejít přes webové rozhraní, ale také můžete využít aplikaci pro chytrý telefon
  • Aplikace je k dispozici pro Android i iOS
  • Nový tarif vstoupí v platnost 16. 5. letošního roku

ČEZ implementuje nový platební systém, na nějž musejí přejít všichni zákazníci, kteří chtějí na jeho stanicích nabíjet i nadále. Respektive můžete zůstat u stejné smlouvy, ale nabíjení bude zpoplatněno částkou 9,5 Kč/ kWh a další poplatek vám následně bude účtován za ruční fakturování. Co přesně to pro vás znamená a jak přechod na nový tarif můžete udělat? Registraci můžete provést dvěma způsoby, které jsou plně rovnocenné.

ČEZ, Praha 4 - Michle, Duhová ul., u budovy ČEZ ICT Services
  1. V tzv. Driver portálu, který najdete na této webové adrese. Kompletní návod, jak se registrovat, je k dispozici v samostatném dokumentu.
  2. V mobilní aplikaci bez ohledu na to, zda používáte telefon s operačním systém Android nebo iOS. K dispozici je i kompletní návod, jak registraci na mobilním telefonu provést.

Na webu společnosti ČEZ najdete i odpovědi na nejčastější otázky, kompletní smlouvu a ceník. Stará smlouva je velmi nevýhodná, ČEZ tak apeluje na to, abyste na nový platební systém přešli co nejdříve. Pokud se zaregistrujete do poloviny května, budete mít dobíjení za období od ledna do poloviny května zcela zdarma. Dobíjení bude zpoplatněno od 16. 5.

Nabíjecí stanice ČEZ: jak funguje a kolik stojí nový systém?

Diskuze ke článku
Lama
Proč veřejnost matete nepravdou? "...na nějž musejí přejít všichni zákazníci, kteří chtějí na jeho stanicích nabíjet i nadále."
ČEZ pouze doporučuje přechod, ale nenařizuje. Přejít nemusíte a nabíjet budete i nadále, jen musíte počítat s tím, že za ruční manipulace si něco připočtou, myslím +200 Kč/měsíc.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze