Jak by mohl vypadat pick-up od Tesly Motors?

  • EV.network ukázalo možnou podobu Tesly ve variantě pick-up
  • Autoři model vkusně pojmenovali jako Model P

Předpovídání budoucnosti se do jisté míry dotýká jak automobilového, tak technologického světa. A nejspíše i dalších oborů. Kolik už jsme viděli renderů, jak bude vypadat nová generace iPhonu nebo konkurenčních vlajkových lodí? Nejinak je tomu u automobilů.

Vždy se najde nějaký jedinec, který si dá tu práci a vytvoří návrh, který se kolikrát i blíží pozdější reálné podobě. Někdy se však jedná o lehké „úlety“, které nedávají moc smysl, ale rozhodně spoustu fanoušků potěší a vdechnou do automobilového průmyslu svěží vánek.

Tesla Model P koncept

Důkazem z druhé skupiny budiž například render, který pro vás máme přichystán dnes. Karoseriím pick-up už nejspíše odzvonilo. Ne že by se nevyráběly, například v USA se těší stále velké oblibě. Ale dokážete si představit například pick-up s logem Tesly Motors? Pokud ne, tak budete potřebovat buď velkou fantazii, nebo se podívat na návrh, který má na svědomí EV.network.

Dokonce i Elon Musk v roce 2013 na toto téma promluvil: „Nákladní doprava mě zajímá a myslím si, že je tu hodně prostoru pro technologický vývoj nákladních vozidel.“

Nějaký nákladní model od Tesly Motors rozhodně neočekáváme, ale přiznáváme, že render pick-upu vypadá minimálně velmi zajímavě.

Zdroj: insideevs.com

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze