I třetí člen elektrické rodiny Renault se bude prodávat v České republice

I třetí člen elektrické rodiny Renault se bude prodávat v České republice
  • Reálný dojezd na jedno nabití je 200 kilometrů
  • Objem nákladového prostoru činí 4,6 metrů krychlových
  • Cena startuje na 699 900 Kč včetně DPH

Renault svojí elektrickou ofenzivu pojal ve velkém. V České republice nebude prodávat pouze model ZOE či Twizy, ale také užitkově zaměřený Renault Kangoo Z.E.

Na výběr bude ze dvou variant karosérii: Kangoo Z.E. s délkou 4,28 metrů a Kangoo Z.E. Maxi o délce 4,66 metrů. Obě varianty můžete koupit jako dvoumístné modely. Model Maxi je k dispozici i pro pět pasažérů. Objem nákladového prostoru je 4,6 metrů krychlových o maximálním zatížení 650 kilogramů.

A jak je to s dojezdem? Baterie od LG Chem má kapacitu 33 kWh a dojezd na jedno nabití dle cyklu NEDC je až 270 kilometrů. Reálná hodnota by tak mohla být někde kolem 200 kilometrů. Elektromotor má výkon 60 koní a pochází kompletně z dílny Renaultu.

Kangoo je vybaveno nabíječkou nové generace, která podporuje nabíjení o výkonu až 7 kW AC (střídavý proud). Díky tomu je Renault Kangoo Z.E. plně nabitý 7kW dobíjecí stanicí Wall-Box do 6 hodin.

Cena startuje na 699 900 Kč včetně DPH. Za pětimístné provedení Kangoo Z.E. Maxi pak zaplatíte 759 900 Kč včetně DPH. Objednávat můžete už tento pátek a předpokládány termín dodání vozu je podzim letošního roku.

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze