Další česká nabíjecí stanice Ionity už se staví v Lovosicích

1
Další česká nabíjecí stanice Ionity už se staví v Lovosicích
Fotografie: Ionity
  • K dispozici bude výkon 350 kW
  • Jde o umístění ve městě
  • Nedaleko staví své ultrarychlé stanice také E.ON

Další nabíjecí lokalita panevropské sítě ultrarychlých nabíjecích stanic Ionity na území Česka bude v Lovosicích. Stavět se podle ionity.ev-info.eu začala dnes, jde tak už o pátou nabíjecí stanici Ionity na českém území. Přesné umístění stanice najdete v naší mapě nabíjecích stanic. Pro Ionity jde o poměrně netypické umístění, jelikož své stanice většinou umisťuje k čerpacím stanicím přímo u dálnic, kdežto v Lovosicích jde o umístění přímo ve městě. Pouze o kilometr dále pak svůj velký nabíjecí hub staví E.ON a v rámci něj budou dostupné další tři ultrarychlé nabíjecí stojany. V Lovosicích tak za pár měsíců nalezneme největší koncentraci ultrarychlých stanic v Česku.

Lovosice
Takto vypadá místo, kde bude stát nabíjecí stanice Ionity v Lovosicích

Jako první vyrostla stanice Ionity v Česku v Berouně, další se spustila u Prahy a dvě nyní čekají na spuštění u dálnice D1 u Pávova. Také v Lovosicích bude k dispozici maximální výkon stanic až 350 kW

Ionity v současné době staví ještě další dvě nabíjecí lokality na dálnici D1 na Vysočině, které spustí ještě v průběhu podzimu. Další lokality budou následovat později. Po celé Evropě má Ionity již bezmála 300 funkčních lokalit, dalších 54 se podle ionity.ev-info.eu aktuálně staví.

Diskuze ke článku
Two Gamers cz
Two Gamers cz
Plzen- stavba vodikove stanice ,BENZINA. Černice. Že by jsme šli do Mirai ?? ⛽💥😊

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze