ČSOB nabízí nové financování pro elektrifikovaná auta

ČSOB nabízí nové financování pro elektrifikovaná auta
  • Pořídit si můžete hybridní, mild-hybridní, plug-in hybridní nebo elektrické auto, ale také s pohonem na CNG
  • Financování má úrokovou sazbou 3,99 %

ČSOB Leasing přichází s novým produktem pro všechny, kteří si chtějí výhodně pořídit nový vůz s alternativním pohonem. Zelená Autopůjčka přináší lepší financování ekologických aut. ČSOB tak podporuje zákazníky, kteří chtějí auto šetrnější k životnímu prostředí, než jsou vozy s klasickým pohonem na benzin nebo naftu.

Hyundai Ioniq Electric (2019)

Česká republika má jeden z nejstarších vozových parků v Evropě, průměrný věk auta byl u nás v loňském roce téměř 15 let. V ČSOB chceme dlouhodobě podporovat pro životní prostředí šetrná a udržitelná řešení. Proto chceme zvýhodněnými podmínkami vyjít vstříc lidem, kteří přemýšlí o ochraně životního prostředí podobně jako my a kteří si chtějí pořídit nový vůz s ekologičtějším pohonem,“ říká Pavel Prokop, generální ředitel ČSOB Leasing.

Zelená Autopůjčka je určena pro pořízení aut s elektrickým pohonem, ale také pro mild-hybridy, plug-in hybridy, hybridy nebo CNG. Pro zákazníky je připravena atraktivní úroková sazba již od 3,99 % p. a. bez dodatečných poplatků a pojištění ekologického vozidla připravené ve spolupráci s ČSOB Pojišťovnou a ČSOB Pojišťovacím makléřem.

ČSOB podporuje čistou mobilitu i mezi svými zaměstnanci. V nové centrále v pražských Radlicích proto instalovala na parkoviště rychlonabíječky. Umožňuje také parkování pro vozidla na CNG a LPG.

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze