Chcete si vyzkoušet eco-rally? Přijeďte na New Energies Rallye Železné Hory

Chcete si vyzkoušet eco-rally? Přijeďte na New Energies Rallye Železné Hory
Fotografie: New Energies Rallye Železné Hory
  • ČEZ Mistrovství ČR v ecorallye zahrnuje šest soutěží
  • Letos poslední je 1. NOKIAN TYRES New Energies Rallye Železné hory
  • Pojede se v termínu 22. až 23. listopadu v okolí Hradce Králové a Pardubic

Letošní ročník ČEZ Mistrovství ČR v ecorallye zahrnuje šest soutěží, přičemž pět je již za námi. My jsme se účastnili všech a jsme přihlášeni i na tu poslední, kterou je 1. NOKIAN TYRES New Energies Rallye Železné hory. Ta se pojede v termínu 22. až 23. listopadu a zasoutěžit si s námi můžete i vy. Stačí když máte elektromobil, případně máte možnost si jej půjčit.

New Energies Rallye Železné hory slibuje krásnou trasu

Těšit se můžete na atraktivní trasy dvoudenní soutěže v rámci ČEZ Mistrovství ČR v ecorallye, pořádané pod záštitou Ministerstva dopravy ČR a primátorky Hradce Králové, které vás provedou půvabnou chráněnou krajinnou oblastí Železné hory přes území hned tří krajů. Mistrovství sériových elektroaut v rallye regularity se můžete zúčastnit i bez jakýchkoli zkušeností, stačí mít chuť na pořádné dobrodružství.

Start proběhne na nabíjecím hubu společnosti ČEZ na Rašínově třídě v Hradci Králové a centrum soutěže bude v hotelu Golf & Spa Kunětická hora. Tam je možné přespat mezi etapami. My jsme tentokrát přihlášeni s vozem Volkswagen ID. Buzz a pokud se k nám chcete přidat a přihlásit se, více informací naleznete na webu oficiálního Autoklubu České republiky.


Rádi se s vámi na poslední soutěži letošní sezóny uvidíme. Do komentářů můžete napsat, jestli vás láká tyto soutěže zkusit a jestli do Železných hor vyrazíte také.

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze