ČEZ ve velkém spouští nové nabíječky u Kauflandů, přibyly čtyři nové

3
ČEZ ve velkém spouští nové nabíječky u Kauflandů, přibyly čtyři nové
Fotografie: fDrive.cz
  • ČEZ spustil rychlonabíjecí stanice u dalších čtyř Kauflandů
  • Jde o standardní stanice o výkonu 50 kW, u jednoho z nich jsou dva stojany
  • Jde o města Brandýs nad Labem, Rychnov nad Kněžnou, Prachatice a Bohumín

Společnost ČEZ pokračuje v budování nabíjecích stanic u supermarketů Kaufland. Právě umístění u obchodů je dobré v tom, že řidiči mohou využít čas nákupu k nabití auta a nemusí trávit nabíjením prakticky žádný čas navíc.

Všechny nové stanice jsou v naší mapě nabíjecích stanic, kde naleznete podrobnosti. O možnost nabíjení elektromobilu nebo plug-in hybridu během nákupu se rozšířily pobočky řetězce Kaufland v Brandýse nad Labem, Rychnově nad Kněžnou, Prachaticích nebo Bohumíně.

Ve všech případech jde o standardní stanice o výkonu 50 kW, které mají konektory CCS Combo i CHAdeMO, ovšem rychlonabíjení je možné pouze pro jedno auto. K tomu je k dispozici zásuvka Typ 2 Mennekes o maximálním výkonu 22 kW. Na všech zmíněných místech jde o jeden stojan s vyhrazenými dvěma místy pro nabíjení s výjimkou Rychnova nad Kněžnou, kde jsou tyto stojany dva a vyhrazená místa pro nabíjení jsou čtyři.

Jak to bude s nabíjením na stanicích ČEZ?

Diskuze ke článku
VB
To všechno mělo stát před 4 lety ,teď jsou auta s dojezdem nad 300km ,díky, ale už tak nějak ne potřebuju...
Honza
Rychnov je super, konečně je pokryta severní cesta do Jeseníků. Možná raději mohla stát ve Vamberku u silnice 11, ale buďme rádi za ty dary..

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze