Vyhrajte voucher na zážitkovou jízdu od NejrychlejsiTesla.cz v hodnotě 1 000 Kč

Soutěž
Vyhrajte voucher na zážitkovou jízdu od NejrychlejsiTesla.cz v hodnotě 1 000 Kč
Fotografie: teslicka.cz
  • Soutěží se o voucher v hodnotě 1 000 Kč od NejrychlejsiTesla.cz
  • Můžete si tak vyzkoušet vůz Tesla Model S Performance
  • Zrychlení z 0 na 100 km/h zabere jen dvě a půl sekundy

Chcete si vyzkoušet, jaké to je řídit vůz Tesla Model S Performance a zažít neskutečné zrychlení? Díky fDrive.cz a NejrychlejsiTesla.cz máte možnost si to vyzkoušet.

O co hrajeme?

NejrychlejsiTesla.cz nabízí zážitkové jízdy Teslou Model S Performance, tedy v současné době nejrychlejší sériovou Teslou. V této soutěži můžete vyhrát voucher v hodnotě 1 000 Kč na zážitkovou jízdu.

Jak hrát a vyhrát?

  1. Budeme rádi za odběr na našem YouTube kanále.
  2. V úterý 19. 1. 2021 od 16:00 hod. se dívejte živě na náš pořad FutureCast na našem YouTube kanále, nebo přímo v článku na fDrive.cz. V rámci pořadu vyhlásíme soutěžní otázku. Kdo nestihne živý přenos, na YouTube bude k dispozici, jako vždy, i záznam.
  3. Svou odpověď na soutěžní otázku vyplňte do formuláře níže. Pokud to stihnete v průběhu živého vysílání Future Castu a hodinu po něm (tedy 19. 1. 2021 od 16:00 do 18:00), zapíšeme vás do slosování pětkrát, budete tak mít mnohem vyšší šanci vyhrát. Je to odměna za to, že nás sledujete živě.
  4. Počkejte si na slosování a vyhlášení vítěze, kterého vyhlásíme na webu a bude kontaktován také e-mailem.

Soutěž probíhá od 16. 1. 2021 16:00 hod. do 25. 1. 2021 23:59 hod. Výhrou je „Poukázka na zážitkovou jízdu v hodnotě 1000 Kč“. Možný termín podléhá volnému termínu zážitkové jízdy, který stanovuje majitel vozu a fDrive.cz ho nemůže nijak ovlivnit. Nezapomeňte si pročíst také kompletní kompletní pravidla soutěže, která naleznete zde.

Soutěžní formulář

Diskuze ke článku
Pavel Zahrádka
Pavel Zahrádka
To je teda výhra - v minulé soutěži s Teslička.cz byla jízda freee 😁

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze