Vyhrajte voucher na zapůjčení elektromobilu od HoppyGo

Soutěž
Vyhrajte voucher na zapůjčení elektromobilu od HoppyGo
Fotografie: Hoppy Go
  • HoppyGo v Česku nabízí více než 2 000 aut k zapůjčení, jsou mezi nimi i elektromobily
  • V naší soutěži můžete vyhrát poukázku na 1 000 Kč na zápůjčku elektromobilu
  • Soutěžní otázka zazní v pořadu Future Cast a vyplatí se sledovat přímý přenos

Chcete si vyzkoušet elektromobil na vlastní kůži? Na HoppyGo je možné zapůjčit různé elektromobily, podle toho, co si chcete vyzkoušet. Díky fDrive.cz a HoppyGo máte možnost vyhrát voucher v hodnotě 1 000 Kč na tuto zápůjčku.

Tesla Model 3 od HoppyGo

Co nabízí HoppyGo v Česku?

Kompletní nabídka vozů v České republice přesahuje více jak 2 000 aut nejrůznějších značek, kromě širokého výběru je velkou výhodou HoppyGo rychlost a jednoduchost celého procesu výpůjčky. Není potřeba podepisovat žádné dlouhé smlouvy a zákazníkovi stačí rychlá registrace se snadným ověřením dokladů. V případě dlouhodobých pronájmů na více dní navíc mohou uživatelé využít výhodný slevový program.

Díky široké nabídce od HoppyGo si může každý zapůjčit ideální vůz pro dovolenou, výlet, ale i stěhování, služební cestu apod. Když máte malé auto, které vám na běžné jízdy v pohodě stačí, a občas potřebujete větší, můžete to vyřešit přes HoppyGo. Vyhledávat lze auta také podle polohy – tedy vyhledat pouze vozy ve vašem okolí.

O co hrajeme?

Jak už víte, HoppyGo ve své platformě sdílení aut nabízí i různé elektromobily, mimo jiné zde majitelé nabízí Škodu Citigo iV, Hyundai Konu, BMW i3 nebo Teslu Model 3. Takže pokud třeba uvažujete o elektromobilu, ale rádi byste si vyzkoušeli, jak se vám s ním bude jezdit, můžete si jej také půjčit na HoppyGo. V naší soutěži navíc můžete vyhrát poukázku na 1 000 Kč, kterou můžete využít na zapůjčení jakéhokoliv elektromobilu. U některých si budete muset doplatit pro zápůjčku na 24 hodin, ale u jiných vám to pokryje skoro dva dny, takže záleží na tom, jaké auto si chcete vyzkoušet.

Jak hrát a vyhrát?

  1. Budeme rádi za odběr na našem YouTube kanále.
  2. V úterý 11. 5. 2021 od 16:00 hod. se dívejte živě na náš pořad FutureCast na našem YouTube kanále, nebo přímo v článku na fDrive.cz. V rámci pořadu vyhlásíme soutěžní otázku. Kdo nestihne živý přenos, na YouTube bude k dispozici, jako vždy, i záznam.
  3. Svou odpověď na soutěžní otázku vyplňte do formuláře níže. Pokud to stihnete v průběhu živého vysílání FutureCastu a hodinu po něm (tedy 11. 5. 2021 od 16:00 do 18:00), zapíšeme vás do slosování pětkrát, budete tak mít mnohem vyšší šanci Teslu vyhrát. Je to odměna za to, že nás sledujete živě.
  4. Počkejte si na slosování a vyhlášení vítěze, kterého vyhlásíme na webu a bude kontaktován také e-mailem.

Soutěž probíhá od 11. 5. 2020 16:00 hod. do 17. 5. 2021 23:59 hod. Výhrou je „Voucher v hodnotě 1 000 Kč na zapůjčení jakéhokoli elektromobilu od HoppyGo“. Výhra nezahrnuje platbu za pojištění, které si musí výherce uhradit sám. Možný termín podléhá volnému termínu zápůjčky, který stanovuje majitel vozu a fDrive.cz ho nemůže nijak ovlivnit. Nezapomeňte si pročíst také kompletní kompletní pravidla soutěže, která naleznete zde.

Soutěžní formulář

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze