Vyhrajte voucher na půjčení elektromobilu od HoppyGo

Soutěž
Vyhrajte voucher na půjčení elektromobilu od HoppyGo
Fotografie: Marek Tomíšek, fDrive.cz
  • HoppyGo v Česku nabízí více než 2 000 aut k zapůjčení, jsou mezi nimi i elektromobily
  • V naší soutěži můžete vyhrát poukázku na 1 500 Kč na zápůjčku elektromobilu
  • Soutěžní otázka zazní v pořadu Future Cast a vyplatí se sledovat přímý přenos

Chcete si vyzkoušet elektromobil na vlastní kůži? Na HoppyGo je možné zapůjčit různé elektromobily, podle toho, co si chcete vyzkoušet. Díky fDrive.cz a HoppyGo máte možnost vyhrát voucher v hodnotě 1 500 Kč na tuto zápůjčku.

Tesla Model 3 od HoppyGo

Co nabízí HoppyGo v Česku?

Kompletní nabídka vozů v České republice přesahuje více jak 2 000 aut nejrůznějších značek, kromě širokého výběru je velkou výhodou HoppyGo rychlost a jednoduchost celého procesu výpůjčky. Není potřeba podepisovat žádné dlouhé smlouvy a zákazníkovi stačí rychlá registrace se snadným ověřením dokladů. V případě dlouhodobých pronájmů na více dní navíc mohou uživatelé využít výhodný slevový program.

Díky široké nabídce od HoppyGo si může každý zapůjčit ideální vůz pro dovolenou, výlet, ale i stěhování, služební cestu apod. Když máte malé auto, které vám na běžné jízdy v pohodě stačí, a občas potřebujete větší, můžete to vyřešit přes HoppyGo. Vyhledávat lze auta také podle polohy – tedy vyhledat pouze vozy ve vašem okolí.

O co hrajeme?

Jak už víte, HoppyGo ve své platformě sdílení aut nabízí i různé elektromobily, mimo jiné zde majitelé nabízí Škodu Citigo iV, Hyundai Konu, BMW i3 nebo Teslu Model 3. Takže pokud třeba uvažujete o elektromobilu, ale rádi byste si vyzkoušeli, jak se vám s ním bude jezdit, můžete si jej také půjčit na HoppyGo. V naší soutěži navíc můžete vyhrát poukázku na 1 500 Kč, kterou můžete využít na zapůjčení jakéhokoliv elektromobilu. U některých si budete muset doplatit pro zápůjčku na 24 hodin, ale u jiných vám to pokryje skoro dva dny, takže záleží na tom, jaké auto si chcete vyzkoušet.

Jak hrát a vyhrát?

  1. Budeme rádi za odběr na našem YouTube kanále.
  2. V úterý 22. 12. 2020 od 16:00 hod. se dívejte živě na náš pořad FutureCast na našem YouTube kanále, nebo přímo v článku na fDrive.cz. V rámci pořadu vyhlásíme soutěžní otázku. Kdo nestihne živý přenos, na YouTube bude k dispozici, jako vždy, i záznam.
  3. Svou odpověď na soutěžní otázku vyplňte do formuláře níže. Pokud to stihnete v průběhu živého vysílání FutureCastu a hodinu po něm (tedy 22. 12. 2020 od 16:00 do 18:00), zapíšeme vás do slosování pětkrát, budete tak mít mnohem vyšší šanci Teslu vyhrát. Je to odměna za to, že nás sledujete živě.
  4. Počkejte si na slosování a vyhlášení vítěze, kterého vyhlásíme na webu a bude kontaktován také e-mailem.

Soutěž probíhá od 22. 12. 2020 16:00 hod. do 28. 12. 2020 23:59 hod. Výhrou je „Voucher v hodnotě 1 500 Kč na zapůjčení jakéhokoli elektromobilu od HoppyGo“. Výhra nezahrnuje platbu za pojištění, které si musí výherce uhradit sám. Možný termín podléhá volnému termínu zápůjčky, který stanovuje majitel vozu a fDrive.cz ho nemůže nijak ovlivnit. Nezapomeňte si pročíst také kompletní kompletní pravidla soutěže, která naleznete zde.

Soutěžní formulář

Diskuze ke článku
Dominik Debef
Dominik Debef
Tyjo sorry, ale viděli jste ty ceny? To si ty lidi výmýšlí, zkouší, ne? To je smrt HoppyGo. Měl jsem přes ně kdysi Teslu S když spolupracovali s Rentpointem, ale teď jsou ty ceny pro pár zoufalců k narozeninám. Voucher 1500 - to si můžu vyhrát možnost zaplatit 3500/den auta za 1mio bez daně..díky.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze