Vyhrajte v naší soutěži Volkswagen e-Golf od E-CARS RENT na celý víkend

aktualizováno o video
Vyhrajte v naší soutěži Volkswagen e-Golf od E-CARS RENT na celý víkend
  • Soutěží se o pět víkendových zápůjček Volkswagenu e-Golf
  • Ten na jedno nabití urazí až 200 kilometrů
  • Partnerem soutěže je půjčovna elektromobilů E-CARS RENT

Na období vánočních svátků si ještě chvilku počkáme, ale ve spolupráci s našim partnerem, společností E-CARS RENT, jsme si řekli, že budeme formou soutěže nadělovat už nyní. O co se bude hrát?

Ve hře je pět víkendových zápůjček Volkswagenu e-Golf, tedy ideální šance si vyzkoušet elektromobil v reálných podmínkách. K automobilu samozřejmě dostanete i nabíjecí čip od ČEZu ale i PRE, takže můžete bezstarostně nabíjet na desítkách různých stanic. S Volkswagenem e-Golf také můžete parkovat na modrých a fialových zónách, což jistě oceníte.

E-CARS RENT je největší půjčovna elektromobilů v České republice. V nabídce má nejen Volkswagen e-Golf, ale také Volkswagen e-up! pro snazší parkování. Nabíjecí čipy neobdržíte jen v rámci soutěže, ale i ke každé běžné zápůjčce. Společnost se soustředí na dlouhodobé pronájmy, ať už na měsíc, rok či déle, kdy dostanete auto bez firemních polepů. Není však problém si elektromobil půjčit i na dobu kratší.

Rádi byste věděli jako první o možnostech vyhrát zajímavé ceny jak na mobilenet.cz, tak na fZone.cz nebo fDrive.cz? Pak se přihlaste k našemu e-mailovému newsletteru níže.

Logo E-carsrent

Partnerem soutěže je půjčovna elektromobilů E-CARS RENT.

Stačí odpovědět na naši jednoduchou soutěžní otázku a doufat, že budete vylosováni.

Soutěž probíhá od 4. 8. 2018 12:00 hodin do 15. 8. 2018 23:59 hodin. Nezapomeňte si pročíst také kompletní pravidla soutěže.

Ať Vám už žádná soutěž neunikne! Sledujte fDrive.cz na Facebooku, Twitteru a Instagramu.

Soutěžní otázky

Diskuze ke článku
Vojta Vilímec
Vojta Vilímec
Jsem věrným členem rodiny Car4Way, která nabízí e-Golfy levněji a má i větší flotilu, ale pokud bych soutěž vyhrál, rád bych vyzkoušel i konkurenci.
Vasek ION
Tak kdo vyhrál?

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze